Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 8 ianuarie 2019 pentru fiecare zodie

Citește sfatul zilei de 8 ianuarie 2019 și află care sunt principalele provocări ale momentului pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 8 ianuarie 2019:

BERBEC: E o zi reușită din punct de vedere profesional. Ai ocazia să te remarci astăzi mai mult ca oricând. Numărul norocos al zilei: 7.

TAUR: Nu te uita în trecut cu mânie. Ai ocazia să faci o schimbare majoră din toate punctele de vedere, dar în anumite condiții. Numărul norocos al zilei: 10.

GEMENI: Nu te sfii să spui ce simți. E momentul să fii sincer, să te expui fără temeri. Numărul norocos al zilei: 5.

RAC: Unele lucruri nu se petrec așa cum te aștepți tu. Ai grijă ce decizii iei căci nu totul se rezolvă din senin. Numărul norocos al zilei: 8.

LEU: Petrece mai mult timp cu prietenii și bucură-te de buna lor dispoziție. Numărul norocos al zilei: 1.

FECIOARĂ: Nu face lucrurile doar de dragul de a fi făcute. Ai suficiente abilități, deci nu te culca pe o ureche. Numărul norocos al zilei: 2.

BALANȚĂ: Lasă de la tine în discuțiile în contradictoriu cu ceilalți. Este momentul să faci o notă discordantă. Numărul norocos al zilei: 4.

SCORPION: Privește lucrurile dintr-o perspectivă obiectivă și bucură-te de momentele frumoase din punct de vedere carieristic. Numărul norocos al zilei: 9.

SĂGETĂTOR: Alege cu inima de data aceasta. Lasă-te dus de sentimente. Ai o intuiție care nu dă greș. Numărul norocos al zilei: 11.

CAPRICORN: Spune ce ai pe suflet. Nu mai ține în tine tristețile, lipsurile, greutățile care te apasă. Numărul norocos al zilei: 13.

VĂRSĂTOR: Pune-te pe primul loc. Este momentul să iei în considerare ceea ce contează mai mult pentru sănătatea ta emoțională. Numărul norocos al zilei: 5.

PEȘTI: Îți creezi singur probleme și asta te face vulnerabil în fața celorlalți. Privește lucrurile realist. Numărul norocos al zilei: 3.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top