Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 8 octombrie 2016

Scorpionilor le cam place sa se joace nu nervii partenerului si ar putea ca acest lucru sa nu le fie deloc pe plac. Risti sa pierzi iubirea acestuia daca nu te potolesti. Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Sustine-ti punctul de vedere in orice discutie cu cei din jur si poti folosi chiar si un gram de agresivitate, caci ceilalti chiar nu vor sa inteleaga astazi ce vrei sa spui. Vei avea succes daca esti insa amabil si si esti sigur in ceea ce vrei sa transmiti. Numarul norocos al zilei este 1.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Ultimele luni au fost un adevarat chin pentru tine, insa lucrurile incep sa se schimbe si vei lua o decizie care iti va schimba viata. Vei avea succes in proiectul pe care il gandesti de mult timp. Numarul norocos al zilei este 3

 

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Unele persoane incearca sa te impiedice sa faci un lucru pe care il vrei, insa nu le da prea multa importanta si prefa-te ca nu intelegi. Chiar daca te simti constrans de niste lucruri, vei reusi sa te bucuri de aceasta zi. Numarul norocos al zilei este 8.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Primesti critici de la cei din jur, iar acest lucru nu prea iti prinde bine, insa le dai repede peste nas cu ideile tale. Ai incredere in ceea ce vrei si pune-le in practica. Numarul norocos al zilei este 6.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Ai parte de clipe placute alaturi de persoana iubita, iar acest lucru iti aduce linistea pe care o cautai de cateva zile. Gesturile de afectiune iti fac bine si te motiveaza pentru zilele grele care te asteapta. Numarul norocos al zilei este 9.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Ai ganduri de calatorie, iar cand ajungi la destinatie, vei avea parte de o mare surpriza. Poate fi vorba de cineva pe care nu l-ai mai vazut de mult timp sau chiar despre o suma mare de bani pe care o vei primi. Oricum, va fi o zi reusite. Numarul norocos al zilei este 2.

Citeste sfatul zilei in pagina urmatoare:

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top