Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei de 9 mai 2018. Zodia care va fi fericită mâine

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 9 mai 2018. Zodia care va fi fericită

Sfatul zilei de 9 mai 2018. Una dintre zodii va avea parte de multă fericire mâine. Citește sfatul zilei pentru zodia ta.

Sfatul zilei de 9 mai 2018

BERBEC. Astăzi vei afla o veste importantă. De mult timp așteptai să afli asta. Bucură-te pentru ceea ce ți se întâmplă! Numărul norocos al zilei: 5.

TAUR. Este o zi foarte bună pentru a lua o decizie importantă. De mult timp ai amânat. Este momentul să iei atitudine. Numărul norocos al zilei: 1.

GEMENI. Ai senzația că nimeni nu te înțelege astăzi. Dar știi că nu este acesta adevărul. Ai grijă să nu faci comentarii răutăcioase legate de acest subiect. Numărul norocos al zilei: 8.

RAC. Trebuie să ai mai multă încredere în tine. Nu îi mai lăsa pe ceilalță să îți spună ce să faci. Tu trebuie să știi cel mai bine astfel de lucruri. Numărul norocos al zilei: 12.

LEU. Poate ar trebui să păstrezi unele opinii pentru tine. Unele persoane pot fi deranjate de comentariile tale constante. Numărul norocos al zilei: 16.

FECIOARĂ. Ai o memorie foarte bună. Tocmai de aceea este posibil să realizezi că cineva te-a mințit la un moment dat. Nu îți ignora intuiția. Numărul norocos al zilei: 6.

BALANȚĂ. Trebuie să te concentrezi mai mult asupra ta. Este important să ai grijă și de tine. Numărul norocos al zilei: 7.

SCORPION. Trebuie să spui adevărul, indiferent de situație. Chiar dacă îți este teamă de consecințe, nu uita că dacă minți, este mai grav. Numărul norocos al zilei: 4.

SĂGETĂTOR. Riști să te confrunți cu unele probleme de sănătate. Și asta pentru că nu ai grijă de tine. Mai pune-te și pe tine pe primul loc. Numărul norocos al zilei: 10.

CAPRICORN. Ai vrea să schimbi ceva, parcă rutina te copleșește. Nu te teme să faci shimbări. Vor aduce numeroase beneficii. Numărul norocos al zilei: 8.

VĂRSĂTOR. Nu îți pierde răbdarea astăzi. Chiar dacă nu ies lucrurile așa cum îți dorești, nu uita că toți avem la un moment dat o zi proastă.

PEȘTI. Cei dragi te vor susține astăzi. Vei avea nevoie de ei și vei vedea că îți sunt alături. Numărul norocos al zilei: 6.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top