Connect with us

Revistateo.ro

Sfatul zilei

Sfatul zilei de 9 noiembrie 2018 pentru fiecare zodie

Citește sfatul zilei de 9 noiembrie 2018 pentru zodia ta și află care sunt principalele provocări ale momentului.

Sfatul zilei de 9 noiembrie 2018:

BERBEC – Începi să te cam îndoiești de planurile tale. Poate că te-ai entuziasmat prea tare când te-ai gândit să le pui în practică, nu crezi? Numărul norocos al zilei: 4.

TAUR – Ai multe de făcut pe parcursul acestei zile. Trebuie să te împarți într-o mie de direcții. Ai răbdare pentru că toate lucrurile se vor rezolva mai devreme sau mai târziu. Nu te panica dacă ai senzația că nu iese totul din prima. Numărul norocos al zilei: 13.

GEMENI – Nu te precipita! Nu lua decizii doar de dragul de a te afla în treabă. Consultă-te cu oameni care știu cu ce se mănâncă lucrurile pe care le faci tu de ceva vreme. Numărul norocos al zilei: 6.

RAC – Socializează, fă-ți timp și răbdare pentru oamenii din jurul tău. Unii dintre ei sunt de neprețuit. Foarte rar îți este dat să te întâlnești cu persoane atât de valoroase precum cele cu care te vezi azi. Nimic nu e întâmplător pe lumea asta. Numărul norocos al zilei: 11.

LEU – Planul sentimental se confundă cu cel financiar astăzi. Trebuie să faci o diferență clară între cele două planuri pentru că altfel riști să te întristezi gratuit. Numărul norocos al zilei: 10.

FECIOARĂ – Lucrurile bune și cele rele se repetă ciclic în viață. Ai de-a face cu situații prin care ai mai trecut, așa că nu e cazul să te agiți prea tare. Numărul norocos al zilei: 9.

BALANȚĂ – Nu primești reacții pozitive din partea persoanelor la care ții și asta te nemulțumește teribil de tare. Ar fi cazul să faci o autoevaluare, să fii critic cu tine înainte de toate. Numărul norocos al zilei: 7.

SCORPION – Un amic intervine brusc în viața ta și îți deschide ochii cu privire la o situație complicată cu care te confrunți. Ascultă-l cu atenție pentru că te poate salva dintr-o mare cumpănă. Numărul norocos al zilei: 2.

SĂGETĂTOR – Viitorul tău sună bine, așa că nu îți mai face griji pentru lucrurile care sunt neclare în prezent. Ai parte de tot ce-ți place. Nu te mai întrista pentru micile obstacole ale vieții. Numărul norocos al zilei: 1.

CAPRICORN – Nu te crampona de fleacurile de moment. Cine se poate lăuda că totul îi iese de minune? Nimeni. Nu-ți face probleme dacă nu se potrivesc toate din prima. Numărul norocos al zilei: 17.

VĂRSĂTOR – Ceva frumos se apropie de sfârșit. Viața e plină de începuturi și sfârșituri, așa că nu e cazul să dramatizezi. Concentrează-te spre noile tale bucurii, spre noul tău orizont. Numărul norocos al zilei: 14.

PEȘTI – Primești niște bani în mână și nu știi ce să faci cu ei. Poate că ar trebui să analizezi cu atenție situația și să îți achiți anumite promisiuni. Numărul norocos al zilei: 5.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sfatul zilei

To Top