Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Sfatul zilei pentru fiecare zodie – 1 august 2015

Varsatorii si Pestii au astazi niste drumuri de facut. Atentie foarte mare la strategia cu care porniti la negocieri. Citeste sfatul zilei pentru zodia ta!

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Ai nevoie de un moment de respiro dupa problemele aparute in ultima perioada. Ia-ti doua zile de vacanta de unul singur sau ia cu tine cel mai bun prieten, acela care iti poate asigura linistea cand vrei sa meditezi.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Nu stii cum sa mai faci sa le fie celorlalti pe plac. Orice faci iese prost si nu pentru ca nu te-ai stradui suficient. Explica-le pe indelete care este pozitia ta in toate neintelegerile iscate.

RECOMANDARE: TEST ONLINE – ALEGE UN INSTRUMENT DIN IMAGINE SI VEZI CE SPUNE DESPRE TINE

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Cei din jur isi pun toata increderea in tine si trebuie sa tii cont de acest aspect. Arata-le prietenia ta altfel decat prin recompense materiale.

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Ai avut o saptamana agitata iar astazi vrei sa rupi pisica in doua. Ai o discutie extrem de transanta cu doua persoane care ti-au facut mult rau in ultima vreme.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Azi ai toate sansele sa intelegi de ce anumite persoane se poarta distant cu tine. Da frau liber imaginatiei tale si fii vesel fara a analiza prea mult lucrurile.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Tot ce iti doresti este sa restabilesti anumite legaturi, rupte din cauza neintelegerilor ori a nepasarii tale la vremea oportuna. Da telefoane si comunica-le celor pe care vrei sa ii vezi tot ce ai de zis.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top