Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Sfatul zilei pentru fiecare zodie – 11 august 2015

Racilor li se recomanda prudenta astazi, mai ales la locul de munca. Fecioarele si Taurii trebuie sa isi calculeze bine veniturile si cheltuielile: apar schimbari chiar azi. Citeste sfatul zilei pentru zodia ta.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Gandul iti sta doar la acea persoana. Vrei sa repari totul, sa demonstrezi ca ego-ul tau nu este cea mai mare glorie a ta. Poti face asta! Poti sa le arati celor din jur ca esti mai mult decat o simpla persoana incapatanata! Da-ti doar mai mult curaj.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Apar cheltuieli neprevazute dupa masa. Nu ai vrea sa dai banii in toate partile, dar nu iti ramane o alta solutie. Asigura-te ca iti mai raman cateva bancnote si pentru timpul tau liber.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Azi te paste o stare de tristete pe care nu ai avut-o de mult timp. Invata sa ai incredere in persoanele care te-au dezamagit la un moment dat. Toti oamenii gresesc.

CITESTE SI: Cum te afecteaza intrarea MARELUI BENEFIC Jupiter in Fecioara

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Actioneaza cu prudenta la locul de munca si nu te arunca intr-un lan necunoscut. S-ar putea sa te intepi foarte tare iar ranile se vor vindeca mult prea greu.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Profita de inspiratia pe care o ai si exprima-ti talentul artistici fara nicio jena. Fa pasi mici pentru a ajunge la rezultatul dorit.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Vrei multe, dar cu bani putini. Hotaraste-te si incearca sa renunti la anumite lucruri, pentru ca situatia ta financiara va fi una austera in perioada urmatoare.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top