Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Sfatul zilei pentru fiecare zodie – 12 august 2015

Astazi trebuie date cateva avertismente pentru Raci, Capricorni, Varsatori si Gemeni. Citeste mai jos despre ce e vorba, in sfatul zilei de azi.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Ai mare nevoie de o persoana careia sa i te confesezi. Alege foarte bine cui vrei sa ii spui ce te doare. Nu de alta, dar putina lume poate intelege suferinta ta.

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Nu se cade sa te superi pentru fiecare lucru minor care nu iti convine. Termina cu copilariile si da dovada de maturitate!

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Mai ai putin timp pana simti ca iti explodeaza capul. Tot ceea ce ti se intampla in ultima perioada este rodul muncii tale si nimic altceva. Construieste un nou plan de bataie daca nu vrei ca groapa sa devina si mai adanca.

CITESTE SI: HOROSCOPUL ZILEI – 12 AUGUST 2015

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Datoria karmica isi spuna cuvantul. Fii bun cu dusmanii, ajuta-i pe oamenii care ti-au facut rau si incearca sa ierti cat mai mult.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Nu ai incredere in nimeni si asta te macina pe dinauntru. Incepe prin a avea incredere in propriile tale forte si apoi vei castiga increderea in persoanele potrivite.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Lenea e cucoana mare! Gandeste-te ca fiecare minut pierdut aiurea in tramvai te costa, la propriu. Miscare, miscare, miscare! Nu te panica si continua sa mergi cum ai inceput.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top