Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Sfatul zilei pentru fiecare zodie – 26 iulie 2015

Certuri in familie pentru Pesti si decizii greu de luat pentru Fecioare si Scorpioni. Vezi sfatul zilei pentru fiecare zodie.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Azi ai parte de o zi ceva mai linistita si faci ce trebuia sa faci ieri, adica sa nu te agiti pentru orice lucru. Tine-o tot asa!

CITESTE SI: TOP 4 ZODII CARE TE SEACA DE ENERGIE

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Ai prima discutie serioasa cu familia ta despre problemele care apar la un interval tot mai scurt intre voi. Spune-le parintilor tai tot ceea ce te nemultumeste si pune intrebari daca nu intelegi ceva.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Ai parte de o binemeritata vacanta alaturi de prietenii tai. Nu iti place sa vorbesti cu ei despre viata ta personala, ceea ce e foarte bine. Distreaza-te si uita de probleme macar in aceste zile!

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Crezi sau nu dar este gresit modul in care abordezi persoana care iti face ochi dulci de ceva vreme. Lasa duritatea si orgoliul la o parte si descatuseaza-te de temeri.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Azi te supara toata lumea si modul in care reactionezi la orice se intampla in jurul tau devine deranjant pentru ceilalti. Plimba-te langa un rau pentru a scapa de energiile negative.

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Iar trebuie sa iei o decizie importanta care are legatura cu viitorul tau. Stii ca se anunta o vara fierbinte pentru tine asa lucrurile la care te-ai gandit sunt foarte bune.

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top