Connect with us

Revistateo.ro

Stiri

Sfatul zilei pentru fiecare zodie – 4 august 2015

Racii, Sagetatorii si Berbecii trec astazi prin momente speciale. Isi amintesc de lucrurile care le-au schimbat viata si devin usor melancolici.

SFATUL ZILEI PENTRU BERBEC

Te gandesti daca e bine felul in care ai evoluat de-a lungul anilor si ce s-ar fi intamplat daca ai fi facut alte alegeri la momentul respectiv. Fii mandru de tot ce ai realizat si mergi mai departe, indiferent ce s-ar intampla!

CITESTE SI: Cea mai mare calitate a fiecarei zodii

SFATUL ZILEI PENTRU TAUR

Nu te grabi cu rezolvarea acelei probleme apasatoare pana nu ai toate informatiile necesare. Consulta-te cu cei dragi inainte de a comite-o din nou.

SFATUL ZILEI PENTRU GEMENI

Iti este foarte greu sa mai speri la recuperarea fostei tale iubiri dar, cu toate acestea, te multumeste faptul ca acea persoana inca iti acorda atentie. Nu te lasa pacalit de capcanele sale!

SFATUL ZILEI PENTRU RAC

Regreti anumite decizii ale trecutului si vrei sa le repari cu orice pret. Nu mai ai ce sa faci. Ia lucrurile bine din tot ce ti s-a intamplat pana acum si foloseste-le pentru a-ti construi un viitor luminos.

SFATUL ZILEI PENTRU LEU

Ai toate oportunitatile din lume in fata ta si tu continui sa vezi lumea in tonuri extrem de triste. Sparge gheata suferintei si cheama razele de soare pe strada ta!

SFATUL ZILEI PENTRU FECIOARA

Te deranjeaza atat de tare aspectul tau fizic zilele acestea incat devii insuportabil pentru cei din jur: ba nu iti sta bine parul, ba ai o problema cu camasa, ba vezi riduri unde nu sunt etc. Relaxeaza-te!

Pagini: 1 2

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top