Connect with us

Revistateo.ro

Sfaturi-cheie ca să obții un abdomen perfect

Dieta si Sport

Sfaturi-cheie ca să obții un abdomen perfect

Despre cum să obții un stomac plan există numeroase cărți, teorii și inclusiv mituri. Ca să ai un abdomen perfect este nevoie să știi că nu totul depinde de tine, dar în proporție de 70-80%, da. Și asta pentru că genetica are un cuvânt greu de spus în conformația corpului. Însă, dincolo de genetică, trebuie să ne gândim ce putem face noi pentru a arăta perfect.

În primul rând, trebuie știut că abdomenul este acolo, dar din cauza stratului de grăsime nu se vede. Multe persoane care fac exerciții se plâng de faptul că rezultatele nu se văd, dar adevărul este că fiecare exercițiu în plus masa musculară se întărește. Primul lucru pe care trebuie să îl faci pentru a avea un abdomen perfect este să îți măsori talia pentru a vedea câți centimetri e necesar să dai jos ca abdomenul plat să iasă la iveală.

CITEȘTE ȘI: ABDOMEN PERFECT ÎN 15 MINUTE

După ce observi că începi să slăbești și grăsimea dispare treptat, treci la pasul următor. Exfoliază-ți pielea din timp pentru a nu te alege cu vergeturi. Există o serie de produse anticelulilitice și anti-vergeturi pe care le poți folosi ca factor de prevenție.

Un alt sfat important este că nu există „Nu voi reuși”, sau „Nu pot”. După cum spuneam mai sus, situația genetică a fiecărei persoane este determinantă în cât de repede va obține corpul pe care și-l dorește: unele persoane reușesc să slăbească ușor pentru că au gene mai bune, altele mai greu.

De asemenea, înainte de a te apuca de acest proces de realizare a abdomenului perfect, fă-ți o poză pe care o vei folosi pentru întărirea psihicului tău: de fiecare dată când nu vei avea chef sau determinare să faci sport sau să mănânci sănătos, uită-te la fotografia de la care ai pornit și gândește-te dacă se merită acest efort.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top