Connect with us

Revistateo.ro

Sfaturi emoționante de la un om pe moarte. Cuvintele care îți vor da fiori

Inedit

Sfaturi emoționante de la un om pe moarte. Cuvintele care îți vor da fiori

Cuvintele unui tânăr pe moarte îți vor da fiori! El a vrut să transmită lumii unele sfaturi, pentru ca ceilalți să reușească să îmbunătățească lucrurile. El nu mai are timp.

„Am doar 24 de ani, dar deja mi-am ales ultima cravată. Este cea pe care o voi purta la funeraliile mele care vor fi peste câteva luni. Poate că nu se potrivește costumului meu, dar cred că este perfect pentru ocazie.

CITEȘTE ȘI: Va dura doar 1 MINUT să citiți asta, dar vă poate schimba gândirea pentru totdeauna

Diagnosticul de cancer a venit prea târziu pentru a-mi da o speranță minimă pentru o viață lungă, dar mi-am dat seama că cel mai important lucru despre moarte este să te asiguri că ai lăsa această lume puțin mai bună, cu contribuțiile tale. Felul în care am trăit până acum viața mea, existența mea sau, mai exact, pierderea ei, nu va conta pentru că am trăit fără să fac ceva impresionant.

Înainte, au fost atât de multe lucruri care mi-au ocupat mintea. Când am aflat cât timp mi-a rămas, totuși, a devenit clar ce lucruri sunt cu adevărat importante. Deci, vă scriu pentru un motiv egoist. Vreau să vă dau o semnificație a vieții mele, împărtășind cu voi ceea ce mi-am dat seama:

1. Nu vă pierdeți timpul la muncă, dacă nu vă bucurați. Este evident că nu puteți reuși în ceva care nu vă place. Răbdarea, pasiunea și dedicarea vin cu ușurință doar atunci când îți place ceea ce faci.

2. Este greșit să vă fie frică de opiniile altora. Frica vă slăbește și vă paralizează. Dacă o lași, se poate înrăutăți în fiecare zi, până când nu mai rămâne nimic din tine, ci o coajă de sine. Ascultă-ți vocea interioară și du-te cu ea. Unii oameni te pot numi nebun, dar unii ar putea chiar crede că ești o legendă.

3. Luați controlul asupra vieții dvs. Luați întreaga responsabilitate pentru lucrurile care vi se întâmplă. Limitați obiceiurile proaste și încercați să duceți o viață mai sănătoasă. Găsiți un sport care vă face fericiți. Lăsați viața voastră să fie formată prin deciziile pe care le-ați luat, nu prin cele pe care nu le-ați luat.

4. Apreciază oamenii din jurul tău. Prietenii și rudele tale vor fi întotdeauna o sursă infinită de putere și iubire. De aceea nu ar trebui să îi luați ca atare.

Este dificil pentru mine să îmi exprim pe deplin sentimentele mele cu privire la importanța acestor realizări simple, dar sper că veți asculta pe cineva care a experimentat cât de important este timpul.

Nu sunt supărat, pentru că înțeleg că ultimele zile din viața mea au devenit semnificative. Doar regret că nu voi putea să văd multe lucruri interesante. De asemenea, sper că războiul din Siria și Ucraina se va termina în curând.

Ne pasă foarte mult de sănătatea și integritatea corpului nostru încât, până la moarte, nu observăm că trupul nu este altceva decât o cutie – un pachet care ne oferă personalitatea, gândurile, credințele și intențiile în această lume. Dacă nu există nimic în această cutie care să poată schimba lumea, atunci nu contează dacă dispare. Cred că avem cu toții un potențial, dar e nevoie de mult curaj să realizăm.

Puteți să plutiți printr-o viață creată de circumstanțe, care lipsesc zi după zi, oră după ceas. Sau puteți lupta pentru ceea ce credeți și puteți scrie povestea minunată a vieții voastre. Sper că veți face alegerea potrivită.

Lăsați un semn în această lume. Locul pe care îl părăsim este un loc de joacă frumos, unde totul este posibil. Totuși, nu suntem aici pentru totdeauna. Viața noastră este o scurtă scânteie în această frumoasă mică planetă care zboară cu viteză incredibilă spre întunericul nesfârșit al universului necunoscut. Deci, bucurați-vă de timp aici cu pasiune. Făceți-vă viața interesantă. Fă-o să conteze!

Mulțumesc!”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top