Connect with us

Revistateo.ro

Sfaturi esențiale pentru îngrijirea ochilor

Frumusete

Sfaturi esențiale pentru îngrijirea ochilor

Ochii sunt poate cea mai importantă trăsătură a feței. Ei exprimă orice emoție trăim, plâng, râd și zâmesc odată cu noi. Este responsabilitatea noastră să îi îngrijim într-un mod corespunzător și să îi protejăm. Stresul de zi cu zi, acțiunea radicalilor liberi și oboseala îi pot afecta mai mult decât îți imaginezi, așa că ai nevoie de câteva sfaturi pe care să le urmezi cu strictețe pentru a-ți menține ochii sănătoși și sclipitori. Cearcănele, roșeața, mâncărimile, și umflăturile nu sunt normale și pot fi foarte frustrante. Iată ce poți face!

În diminețile în care te trezești cu ochii umflați aplică pe zona două pliculețe de ceai verde, ușor umezite și ține-le timp de 5-10 minute. De asemenea, poți înmuia o bilă din bumbac în apă rece.

CITEȘTE ȘI: CUM SĂ FACI CEL MAI BUN EXFOLIANT PENTRU TEN 

Ochii obosiți poți fi revigorați cu felii reci de castravete aplicate sub zona ochilor timp de 15 minute. Acest remediu ajută și la estomparea cearcănelor și a umflăturilor. Sucul de castravete calmează ochii roșii și iritațiile și remediază problema pungilor de sub ochi.

Faceți o pastă groasă din suc proaspăt de roșii, un vârf de linguriță de pudră de curcumă, suc de lime și un vârf de linguriță de făină. Aplicați-o în jurul ochilor pentru a îndepărta cercănele, umflăturile și pungile de sub ochi. Un alt remediu eficient pentru aceste probleme este uleiul de migdale dulci combinat cu câteva picături de suc de lime.

Pentru a vă asigura că pielea din jurul cohilor este mereu hidratată și protejată, aplicați în fiecare seară sub ochi o dischetă demachiantă din bumbac îmbibată cu apă de trandafiri. Masați ușor zona și apoi aplicați o cremă specială. Nu uitați că este esențial să folosiți creme speciale pentru zona ochilor, deoarece creme obișnuite de față conțin ingrediente chimice mult prea puternice pentru pielea sensibilă.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top