Connect with us

Revistateo.ro

SFATURI MOTIVAȚIONALE să te apuci ACUM de SPORT

Dieta si Sport

SFATURI MOTIVAȚIONALE să te apuci ACUM de SPORT

A vrea înseamă a putea și a putea înseamnă a dori. Nu există nu pot atunci când vine vorba de exercițiile fizice. Însă îți lipsește ambiția. Dacă nu crezi că se poate întreabă-le pe acele femei care aleargă ”de nebune” prin parc cu cățelul dimineața și soare. Îți vor spune că le-a fost foarte greu la început dar că acum nu își pot concepe viața fără sport.

„NU AM TIMP, MUNCESC ZILNIC, AM TREABĂ ACASĂ, COPIII… MÂNCAREA…”
Lista poate continua. Femeile își găsesc singure scuze doar ca să nu fugă nici măcar un metru sau să își întindă picioarele puțin. Aceste scuze sunt folosite adesea de femei pentru a justifica kilogramele în plus pe care le-au acumulat de-a lungul vremii, fără să se gândească cât efort au investit căutând mereu mâncare și dând o groază de bani pe ea (căci nimeni nu se îngrașă dacă nu mănâncă mult). Așa că, nu este oare mai economic să alergi din când în când în natură?

COMBINĂ EXERCIȚIILE FIZICE CU UN MOMEMT HRĂNITOR: CUMPĂRĂ DE AICI BISCUIȚI DIETETICI!

IDEI PRECONCEPUTE DESPRE SPORT
Femeile au o imagine foarte proastă despre ce înseamă sportul cu adevărat. Acestea se gândesc că sportul înseamnă plictiseală și suferință, când de fapt fiecare își face exercițiile după propria sa capacitate. Plus că exercițiile fizice pot fi transformate într-un joc distractiv. Pune puțină muzică în camera ta și dansează. Deja e un pas că vrei să te miști.

SPORTUL TE SCAPĂ DE DEPRESIE ȘI STRES
Acesta este motivul fundamental pentru care ar trebui să te apuci de sport acum, mai ales dacă ai un program supraîncărcat la serviciu și viața din familia ta nu e tocmai roz. Sportul este cea mai bună terapie pentru a elimina stările de anxietate și stresul continuu.

Sfaturi motivatioale sa te apuci acum de sport1

SFATURI MOTIVAȚIONALE:
1. Ia cu tine un prieten când mergeți să fugiți. O să vă motivați unul pe altul
2. Nu te lăsa de exerciții doar pentru că nu ai timp o oră pe zi. Fă și doar 15 minute, sunt suficiente pentru un corp sănătos.
3. Fă-ți un orar personal. În acest mod vei fi mai disciplinată și vei avea timp de toate
4. Ia cu tine un playlist când mergi la alergat. Niciodată să nu alergi fără muzica ta preferată în urechi. Ajută enorm.
5. Descarcă-ți o aplicație pe telefonul mobil care să îți contorizeze pașii și respirația în fiecare zi. Vei vedea cum vei avea un stil de viață îmbunătățit.
6. Înscrie-te la un concurs de alergat sau în echipă. Marele premiu trebuie să te motiveze, dar nu mai mult decât a-ți demonstra că poți face față

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top