Connect with us

Revistateo.ro

SFATURI pentru a alege COVORUL IDEAL

Inedit

SFATURI pentru a alege COVORUL IDEAL

Mai ai încă timp să întâmpini anul nou cu un covor nou, însă a alege covorul ideal poate fi o bătaie de cap, mai ales dacă nu te pricepi foarte mult la decorațiuni interioare. Nu-i nimic, îți spunem cu alegi covorul ideal pentru 2015: iată de ce anume trebuie să ții cont!

ÎN BAIE
De obicei de covoarele din baie nu prea se ocupă nimeni și asta e destul de rău. Și asta pentru că din baie poți purta mizeria cu papucii de casă în toate celelalte camere, mai ales dacă ai un covor ud în permanență lângă cadă sau chiuvetă. Alege un covor care să fie mai tare ca și consistență. Covoarele moi ajung în general cârpe de șters pe jos iar tu îți dorești o baie în care să fie la fel de curat ca în restul casei.

Sfaturi pentru a alege covorul ideal1

ÎN BUCĂTĂRIE
La fel ca și în baie, și în bucătărie există probleme mari cu mizerie. Covorul din bucătărie are un rol fundamental: apără podeaua sau parchetul de petele de sos sau uleiul care poate țâșni când nu ești atentă la carnea pe care o pui la fript. Alege un covor din material sintetic pentru că acest tip de material rezistă la pete.

SUFRAGERIE
Cele mai recomandate covoare pentru sufragerie sunt cele din lână sau puf, deoarece îți calmează picioarele după ce ai bătătorit tot orașul să alegi un covor ideal, de exemplu. Poți cumpăra de asemenea și covor din păr de animal sintetic sau chiar blană sintetică de vulpe sau urs.

Continue Reading
You may also like...
1 Comment

1 Comment

  1. Mariana

    2018-01-08T16:16:08+02:00 at 2018-01-08T16:16:08+02:00

    Nu stiu ce sa spun despre afirmația – de covoarele din baie nu prea se ocupă nimeni, căci mie tocmai acelea mi se par cele care ar avea nevoie de cea mai multa îngrijire. Eu am un spațiu de birouri cu o baie adiacentă și pot spune ca mi se pare cel mai potrivit covorul realizat din PVC de la FloorConsulting.ro – e singurul care ar putea să ofere randamentul perfect într-un astfel de spațiu, atăt de intens circulat.

    Pentru living, rămân la alternativa unei mochete pufoase, nu foarte mari ca și dimensiuni, iar în dormitor prefer o blăniță.

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top