Connect with us

Revistateo.ro

Pentru a mentine un aspect frumos al pielii si al parului, nu ai nevoie decat sa faci urmatoarele lucruri. Nu trebuie decat sa urmezi cateva sfaturi pentru a arata bine dimineata.

Frumusete

Sfaturi pentru a arata bine dimineata

Dimineata nu este cel mai bun moment al femeilor si multe ar vrea ca niste mici spiridusi sa le machieze chiar inainte sa se trezeasca.

Daca vrei sa arati bine in fiecare dimineata, trebuie sa tii cont de cateva trucuri. Pentru a mentine un aspect frumos al pielii si al parului, nu ai nevoie decat sa faci urmatoarele lucruri. Nu trebuie decat sa urmezi cateva sfaturi pentru a arata bine dimineata.

Daca vrei sa ai volum al parului, impleteste-ti parul cat este ud si culca-te astfel cu el. Vei avea niste bucle senzationale si va arata perfect. Nu uita sa aplici si putina spuma pe parul ud, inainte de a-l impleti.
Foloseste plasturi faciali anti-rid, pentru a nu-ti misca prea mult timp muschii fetei in timpul noptii. Asa nu vei avea cute pe fata cand te vei trezi.

Sfaturi pentru a arata bine dimineata.Foloseste o perna de satin

Nu uita sa iti hidrateazi seara corpul. Aplica un unt hidratant pe tot corpul, inclusiv pe coate, genunchi si calcaie. Vei mirosi delicios si vei avea cea mai fina piele dimimneta.

Prinde-ti parul intr-o coada in crestet, pentru a nu te trezi ciufulita. Astfel nici nu iti vei prinde parul sub tine si nu il vei rupe.
Aplica uleiuri hranitoare pe ten inainte de a merge la somn, iar dimineata fata ta va arata proaspata si luminoasa.

O data pe saptamana, tine peste noapte o masca naturala pe par. Dimineata spala-l ca de obicei si coafeaza-l. Astfel, in timpul noptii va avea timp sa intre masca in fir si sa il hraneasca.

Foloseste o fata de perna de satin si uita de parul electrizat. Va fi mult mai sanatos si mai stralucitor.

Citeste si: De ce trebuie sa incluzi in rutina ta cenusa vulcanica
Obisnuieste ca dimineata sa folosesti o perie de curatare electrica, pentru o curatare in profunzime.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top