Connect with us

Revistateo.ro

Sfaturi pentru a arăta mai bine în cizme

Inedit

Sfaturi pentru a arăta mai bine în cizme

Suntem în sezonul rece și iarna se apropie cu pași repezi, așa că ne scoatem cizmele de la naftalină sau în cel mai fericit caz mergem la cumpărături! Iată câteva sfaturi pe care trebuie să le iei în considerare când vine vorba de încălțămintea pentru vremea rece!

Înălțimea contează! Ori de câte ori ai în vedere o nouă achiziție, ține cont de faptul că înălțimea cizmelor contează enorm de mult. Alegerea cizmelor depinde de lungimea piciorului, nu de cât de înaltă ești. Cizmele lungi, peste genunchi sunt la modă. Orientează-te spre ele dacă ai picioarele lungi și subțiri, altfel s-ar putea să pari cam caraghioasă. Evită încălțămintea până la oul piciorului dacă ai picioarele scurte și optează mai bine pentru o pereche de cizme până la mijlocul gambei. Te avantajează mai mult.

CITEȘTE ȘI: CELE MAI FRUMOASE GECI PENTRU TOAMNĂ

Dacă plănuiești să cumperi o pereche de cizme din piele, faci o alegere foarte bună. Te vei putea bucura de ele un timp mai îndelungat și sunt și foarte confortabile. Ține seama de faptul că pielea se lasă în timp, așa că vor necesita mai multe purtări până ce vor lua forma piciorului.

Ai grijă de încălțămintea ta! Spray-ul rezistent la apă este cel mai indicat pentru pielea întoarsă. Protejează cizma și previne deteriorarea. Îl poți folosi și pentru pielea normală sau materiale textile. Folosește cremă și acest spray încă dinainte de prima purtare, pentru a te asigura că cizmele tale sunt protejate și nu vor arăta ca și cum le porți de o veșnicie, indiferent de condițiile vremii.

Pielea este un produs natural, iar trucul pentru a o păstra frumoasă este să lași cizmele să se odihnească 24 de ore înainte să le porți din nou. Dacă cizmele se udă, pielea are nevoie să se usuce în mod natural. Astfel vor rămâne comode și potrivite pentru forma piciorului tău.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top