Connect with us

Revistateo.ro

Sfaturi pentru a face SEX în LOCURI INCOMODE

Stiri

Sfaturi pentru a face SEX în LOCURI INCOMODE

Multe femei au diferite aventuri sexuale în cap în locuri incomode, ceea ce este perfect normal, deoarece a face sex în locuri incomode precum piscina, vestiarul de la magazinele de haine, mașină sau la cinematograf îți pune la bătaie adrenalina.

Chiar dacă patul asigură un anumit confort și comoditate, a face sex în locuri incomode trezește senzații de nedescris pe care orice femeie merită să le cunoască măcar o dată în viață. În plus, sexul în locuri incomode poate rupe monotonia din cuplu și poate suda relația, chiar dacă nu iei în calcul acest lucru la prima vedere. Iată locurile cele mai indicate în care poți face sex cu iubitul tău și de ce anume trebuie să ții cont.

CITEȘTE ȘI: CELE MAI CIUDATE LUCRURI PE CARE LE-AI AUZIT VREODATĂ DESPRE SEX

ÎN MAȘINĂ
Multe femei devin ”fete rele” atunci când se află cu iubitul în mașină, mai ales dacă acesta este și la volan. Cele mai tari senzații pe care le poți avea făcând sex în mașină sunt noaptea, deoarece nimeni nu te vede dacă lăsați farurile jos, nici măcar poliția. A face sex în mașină acum pe vreme de iarnă poate rezulta cea mai romantică experiență pe care ai avut-o vreodată.

ÎN PISCINĂ
Apa permite realizarea mai multor poziții sexuale ceea ce duce automat la senzații spectaculoase în doi. Un sfat important: să nu vă închipuiți că dacă faceți sex în piscină, datorită apei veți avea parte de un lubrifiant extra. Apa poate deveni chiar incomodă pentru organele genitale ale ambilor parteneri, așa că cel mai recomandat este să vă achiziționați un lubrifiant solubil în apă, care să favorizeze penetrarea.

ÎN BAIE PUBLICĂ
Băile publice din discoteci, centre comerciale sau locul de muncă sunt tentante pentru orice pereche de îndrăgostiți. Un sfat când faceți sex în vreo toaletă publică: alegeți de fiecare dată baia bărbaților. Este mai puțin frecventată decât cea a femeilor (este lesne de înțeles de ce) și este mai tentantă pentru o femeie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top