Connect with us

Revistateo.ro

Daca vei urma cateva sfaturi pentru o detoxifiere usoara si eficienta, rezultatele nu vor intarzia sa apara. Iti vei curata corpul de toxine.

Detoxifiere

Sfaturi pentru o detoxifiere usoara si eficienta

Pentru a elimina toxinele acumulate in organism, multe persoane incep o cura de detoxifiere. Exista mai multe astfel de cure care te ajuta sa scapi de toxine. De asemenea, poti urma cateva sfaturi pentru o detoxifiere usoara si eficienta. Sunt lucruri simple, care se pot face usor. Vor avea numeroase beneficii pentru corp.

Cateva sfaturi pentru o detoxifiere usoara si eficienta

Bea apa. Poti incepe ziua cu un pahar cu apa la temperatura camerei si lamaie. Te va hidrata, va usura digestia si iti va curatat ficatul. Insa este important sa bei apa pe tot parcursul zilei.

Este bine sa ai trei mese principale pe zi. Incearca sa incluzi in alimentatia ta zilnica usturoi, grapefruit, avocado, sfecla, morcovi etc. Iti vor detoxifia ficatul. De asemenea, poti adauga condimente precum turmeric, chimen, coriandru. Ajuta digestia si iti curata organismul.

Evita glutenul, lactatele, zaharul si alimentele procesate. Sunt greu de digerat. De asemenea, nu ii vor permite sistemului imunitar sa se ocupe de detoxifierea organismului. De asemenea, este bine sa renunti la cafea si la alcool.

Masa de seara va fi luata devreme. In plus, ultima masa a zilei trebuie sa fie usoara. Poti manca legume gatite sau supa. Este bine sa mananci cu cel putin 3 ore inainte de culcare.

Sportul ajuta. Pentru o detoxifiere usoara si eficienta este bine sa faci si sport. Orice activitate poate fi potrivita. Fa ceea ce iti place. Mergi pe bicicleta, pe role, danseaza etc. Prin sport sunt eliminate, de asemenea, toxinele din corp.

Dormi suficient. Sportul are rolul sau in procesul de detoxifiere a organizmului. De aceea in timpul detoxifierii este bine sa te odihnesti. Nu pierde noptile si incearca sa dormi atat cat stii ca este necesar pentru tine.

Pentru o detoxifiere usoara si eficienta ai putea urma sfaturile enumerate mai sus. Iti vei curata corpul de toxinele acumulate.

Articole pe aceeasi tema:

Ce e bine sa mananci seara pentru o detoxifiere fara probleme

Ce bauturi poti consuma pentru detoxifierea rinichilor

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Detoxifiere

To Top