Connect with us

Revistateo.ro

Sfaturi pentru prevenirea firelor albe de par

Par & Coafuri

Sfaturi pentru prevenirea firelor albe de par

Sfaturi pentru prevenirea firelor albe de par. Dezechilibrul hormonal si stresul iti pot aduce fire albe de par mai repede decat varsta la care ar trebui sa apara in mod normal./h2>

Pentru prevenirea firelor care e posibil sa nu iti arate varsta, exista solutii.

1. Ai grija la vitaminele si minerale pe care le consumi. Consuma legume si fructe proaspete mereu si alege sucurile cu adevarat naturale, facute chiar de tine. Vitaminele nu doar ca ne intaresc sistemul imunitar si ne protejeaza de diferite boli, dar acestea au capacitatea de a preveni firele de par aparute mult inainte de vreme.

CITESTE SI: TRATAMENTE NATURISTE IMPOTRIVA CADERII PARULUI

2. Include alimente cu iod in dieta ta. Astfel de alimente, pe care sigur deja le-ai mai consumat, sunt pestele, bananele si morcovii. Nu uita sa consumi la mesele consistente si sare iodata.

3. Foloseste gel de aloe vera pentru parul tau. Printr-un masaj delicat aplicat firelor de par, la radacina, vei preveni aparitia incaruntirii.

CITESTE SI: TRATAMENTUL LA CARE NU TE ASTEPTAI CA SA SCAPI DE MATREATA

4. Alege uleiuri naturale. Exista masti de par pe baza de ulei de masline sau ulei de cocos care infrumuseteaza aspectul parului tau si ii ofera hrana necesara incat sa nu se formeze fire albe. 5. Redu stresul si culca-te mai devreme. Obiceiurile nesanatoase precum fumatul si consumul de alcool sunt cauzate de stres. Stresul te imbatraneste. De asemenea, nu uita de cele 8 ore de somn.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Par & Coafuri

To Top