Connect with us

Revistateo.ro

SFATURILE LUI FRIEDRICH NIETZSCHE PENTRU ZODII

Stiri

SFATURILE LUI FRIEDRICH NIETZSCHE PENTRU ZODII

Friedrich Nietzsche este considerat unul dintre cei mai mari filosofi ai tuturor timpurilor, iar sfaturile lui sunt extrem de prețioase. Vezi ce ar trebui să învețe fiecare zodie de la el.

Sfatul lui FRIEDRICH NIETZSCHE – Berbec

Nu te lăsa influențat de alții, pentru că tu ai drumul tău în viață și știi ce e cel mai bine pentru tine. „Iar cei care dansau erau considerați nebuni de cei care nu puteau auzi muzica” este sfatul lui Nietzsche pe care ar trebui să îl iei în cinsiderație.

CITESTE AICI: Top 3 zodii care se gandesc numai la sex

Sfatul lui FRIEDRICH NIETZSCHE – Taur

Ai prea multă încredere în oameni, iar o astfel de atitudine te face să ai și așteptări. „Asta vă sfătuiesc, prietenii mei: nu aveți încredere în cei al căror impuls să pedepsească este foarte puternic” este lecția pe care o poți învăța de la filosof.

Sfatul lui FRIEDRICH NIETZSCHE – Gemeni

CITESTE AICI: TOP 3 ZODII care se gândesc mereu la BANI

Ești foarte directă, uneori chiar crudă cu oamenii din jurul tău. Nietzsche ți-ar spune, însă, că „oamenii nu vor să audă adevărul, pentru că nu vor ca iluziile lor să fie distruse.”

Sfatul lui FRIEDRICH NIETZSCHE – Rac

Ai obiceiul de a dramatiza și a face pe victima. Ține cont de vorbele lui Nietzsche: „ce nu te omoară, te face mai puternic” și îți va fi mai ușor să treci peste obstacole.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top