Connect with us

Revistateo.ro

Shakira vorbește pentru prima dată despre al doilea copil

Inedit

Shakira vorbește pentru prima dată despre al doilea copil

Shakira este din nou însărcinată cu fotbalistul echipei spaniole FC Barcelona, Gerard Pique. Dacă diva latino și-ar fi dorit să aducă pe lume o surioară pentru primul ei copil, Milan, se pare că va naște tot un băiețel și este extrem de încântată, a mărturisit vedeta pentru o televiziune braziliană.

„Va fi un adevărat cadou pentru Milan să aibă un frățior. Mi-ar plăcea să am și o fetiță într-o bună zi, dar vom vedea. Niciodată nu se știe ce se va întâmpla”, a spus cântăreața columbiană în emisiunea „O duminică spectaculoasă” la un post de televiziune din Brazilia. „Pentru moment, sunt fericită, pentru că îmi plac mult copii, indiferent de sex”, a mai adăugat vedeta întrebată fiind dacă îi pare rău că nu va naște o fetiță.

Cântăreața a mai declarat că înainte de toate, chiar și înaintea profesiei, copiii vor reprezenta tot timpul prioritatea ei numărul unu. Artista a vorbit și despre relația acesteia cu fiul ei, Milan: „Încerc să fiu mereu prezentă. Am grijă de sănătatea sa, să mănânce bine la ore potrivită și să doarmă suficient”. Shakira a insistat pe dormitul bine, deoarece ea știe cum e să fii mereu în turnee și să te bucuri de 5 minute de somn.

Shakira și fiul ei Milan. Sursa fotografiei: Revista People

Artista a mai vorbit și despre relația ei cu fotbalistul Pique și spune că cheia unei relații fericite, în cazul celor doi, este viziunea comună pe care o au despre cum trebuie să arate o familie. „Pentru el este foarte importantă familia, este un om foarte familist. Împărțim aceleași valori și asta este una dintre cele mai importante chestiuni. Asta face specială uniunea noastră”, a completat Shakira.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top