Connect with us

Revistateo.ro

Shania Twain renunţă la scenă

Inedit

Shania Twain renunţă la scenă

Shania Twain renunţă la scenă. Vestea că Shania Twain va spune „Adio!” scenei printr-o ultimă serie de concerte a fost făcută publică chiar de artistă, în cadrul showului „Good Morning America”, difuzat de ABC.

„Acesta este ultimul meu turneu, aşadar voi încerca să mă bucur de el cât mai mult”. Vreau să mă retrag în stil mare”, a mărturisit cea al cărui album “Come On Over”, scos pe piaţă în 1997, rămâne în continuare cel mai bine vândut disc de muzică country.

CITEŞTE ŞI: Uite ce păţeşti dacă asculţi muzică mai mult de o oră

Turneul intitulat “Rock This Country” va fi cel mai important al artistei, care timp de 10 ani a făcut o pauză de la reprezentaţiile prin ţară. 48 de concerte au fost anunţate până în prezent şi vor avea loc atât în America, cât şi în Canada.

În ultimii doi ani, Shania Twain a cântat într-un singur loc: Caesar’s Palace din Las Vegas.
„Simt că Las Vegas, show-ul meu de acolo, a fost un munte uriaş de urcat pentru mine. Nu doar că am trecut cu bine peste acele show-uri, dar chiar m-am bucurat de ele”, a declarat cântăreaţa de muzică country, care va împlini 50 de ani în august.

Ultimul turneu al cântăreţei va debuta la Seattle şi va cuprinde cele mai importante oraşe din S.U.A. şi Canada, iar ultima reprezentaţia o va avea la Fresno, California, cu doar câteva zile înainte de a împlini 50 de ani.

Chiar dacă nu va mai susţine concerte, Shania Twain nu va renunţa complet la muzică şi vrea să lanseze un nou disc, după încheierea turneului “Rock This Country”.

„Vreau să mă bucur de această petrecere şi apoi mă voi ocupa de acel disc. Vreau să îl lanseze când voi împlini 50 de ani”, a adăugat artista, lucru care se va întâmpla pe 28 august.

Shania Twain s-a remarcat pe plan internaţional în anii ’90, cu ajutorul unor hituri precum „You’re Still the One”, „Man! I Feel Like a Woman!”, „Don’t Be Stupid (You Know I Love You)” şi „That Don’t Impress Me Much”.

Cu peste 75 de milioane de albume vândute la nivel global, Shania este artistul de muzică country cu cele mai multe discuri vândute .

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top