Connect with us

Revistateo.ro

facebook

Inedit

Shimbare URIASA la Facebook. Uite ce iti poti pune in locul POZEI DE PROFIL

Facebook a anunta o schimbare majora legata de poza de profil. Uite cu ce poti sa o inlocuiesti.

Reprezentantii Facebook aduc o inovatie pe piata retelelor de socializare, lucru ce ne face sa credem ca reteaua va deveni din ce in ce mai utilizata.

Astfel, a fost introdus in locul pozei de profil videoclipul de sapte secunde, schimbare ce vrea sa incurajeze promovarea videoclipurilor pe reteaua de socializare.

Cu alte cuvinte, daca te-ai plictisit de vechea ta poza ori te-ai saturat sa pui cate una noua in fiecare zi, acum te poti filma si poti urca clipul direct in locul pozei de profil.

Ipostazele in miscare vor deveni un must have in viitorul apropiat, mai ales ca videoclipurile postate pe internet prind tot mai mult teren, in defavoarea fotografiilor ori a scrisului.

Momentan se fac teste pe diferite grupuri din SUA si Marea Britanie, pentru a se vedea cat de incantati sunt utilizatorii de aceasta schimbare, insa cat de curand se preconizeaza ca upgrade-ul va fi disponibil tuturor.

Videoclipurile in locul pozei de profil vor incepe sa ruleze atunci cand cineva iti va vizita pagina, iar sunetul va porni doar daca mini-clipul va fi rulat in format full screen.

Voua cum vi se pare ideea celor de la Facebook?

Sursa foto Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top