Connect with us

Revistateo.ro

Caz incredibil, care a făcut înconjurul Europei.

Inedit

Și-a băgat nevasta într-un butoi de metal, apoi l-a sudat. Ce s-a întâmplat după 24 de ani

Un bărbat care și-a ucis soția și apoi i-a ținut cadavrul închis într-un butoi timp de 24 de ani a scăpat fără să fie condamnat la închisoare, chiar dacă și-a recunoscut vina. Instanțele din Germania au fost obligate să ia această decizie pentru că fapta comisă de bărbat s-au prescris, scrie presa germană.

Potrivit Spiegel, bărbatul a recunoscut în fața instanței în 2016 că și-a strangulat soția în timpul unei dispute, după care a pus cadavrul într-un butoi metalic, l-a sudat și l-a păstrat 24 de ani într-un depozit închiriat.

În 2016, bărbatul a trimis butoiul unei secții de poliție alături de un bilețel pe care scria ”Către poliție. În acest butoi se află cadavrul fostei mele soții, doamna Franziska Sander, născuta în 04.08.65″.

Ce s-a întâmplat după 24 de ani

În bilet bărbatul susține că soția sa s-a sinucis spânzurându-se cu bandă adezivă de un cârlig din locuința lor, în februarie 1992. El a descris-o ca fiind o persoană depresivă, dar spune că a iubit-o mult și că s-a gândit de multe ori să-și ia la rândul său viața pentru a o reîntâlni.

Scrisoarea a fost redactată cu zece ani înainte de a fi expediată spre poliție.

Tutuși oamenii legii aveau suspiciuni cu privire la dispariția femeii, însă nu puteau face nimic. La Polișie nu fusese depusă nicio plângere. Purtătoru de cuvânt al Poliției a declarat: „Am presupus că Franziska s-a despărțit de soțul ei și a plecat în străinătate.”

Bărbatul a făcut tot posibilul ca după ce și-a ucis soția să păstreze aparențele. Așa că el a trimis mai multe scrisori în numele acesteia familie. Fratele și surorile Franziskai spun că au început să aibă suspiciuni că ceva nu este în regulă, dar nu au apelat la poliție decât în 2013. Atunci au urmat de investigații ample care nu au dus, însă, la niciun rezultat.

În primăvara anului trecut, însă, anchetatorii l-au confruntat pe soțul femeii cu suspiciunile lor, iar acesta a recunoscut în cele din urmă că și-a strangulat soția în timpul unei dispute mai aprinse.

Polițiștii au încadrat fapta ca „lovitura cauzatoare de moarte„, infracțiune care potrivit legislației germane se prescrie în 20 de ani. Din această cauză, bărbatul a fost lăsat liber, iar cazul urmează să fie clasat.

Totuși, familia femeii ucise insistă ca ancheta să continue și să se descopere tot adevărul, pentru că nu sunt mulțumiți cu actuala situație.

Sursa: libertatea.ro

Citeste si: Cazul Michelle Barrow, femeia care a trăit cu un ghemotoc de păr în corp

Cazul Michelle Barrow, femeia care a trăit cu un ghemotoc de păr în pântece
Să fii medic este o adevărată provocare. Doctorii se întâlnesc zi de zi cu tot felul de cazuri bizare. Starea de sănătate a fiecărui pacient, complicațiile care apare ulterior îi învață pe medici lucruri pe care nu le știau. În această meserie trebuie să fii puternic, mai ales când la spital se prezintă o pacientă care crede că este gravidă, dar are înăuntru un ghemotoc cu păr.

Cazul Michelle Barrow a uimit lumea medicală
O femeie pe numele ei Michelle Barrow a mers la medic acuzând puternice dureri de burtă. Și-a făcut mai multe analize, iar când medicii i-au spus ce au văzut la ecografie, femeii nu i-a venit să creadă.

La început, atât ea cât și doctorii credeau că ar putea suferi de chisturi ovariene. I-a fost examinat vaginul și, pe măsură ce analizele erau tot mai amănunțite, doctorii au descoperit că în interiorul ei era un ghemotoc de păr de câțiva centimetri în diametru. Femeia a recunoscut ghemotocul după culoarea asemănătoare blănii uneia dintre pisicile pe care le creștea.

Femeia și-a dat seama că obiceiul de a dormi cu pisicile în pat i-a adus numai probleme de sănătate. Se pare că ghemul de păr al pisicilor a ajuns pe organul sexual al bărbatului și, de acolo, în corpul ei unde s-a format sub forma unui ghem blănos.

CITEȘTE ȘI: Cazul Dana Sedgewick, femeia care era să își piardă picioarele din cauza epilatului
Cazul Dana Sedgewick a intrat în atenția medicilor în urmă cu ceva timp. Femeia era să își piardă picioarele din cauza unui obicei banal, pe care îl au toate femeile.

Cazul Dana Sedgewick a uimit lumea medicală
Sedgewick a optat să se epileze cu un aparat de ras, așa cum multe femei fac pentru a scăpa de părul nedorit de pe corp. Dana s-a tăiat foarte tare cu lama. Zona în care s-a tăiat s-a înroșit imediat. I s-a mai întâmplat și cu alte ocazii și a sperat că-i va trece.

Nu a dat mare importanță acestui mic incident. La câteva ore însă i-a apărut o erupție cutanată care a căpătat o culoare închisă. Femeia s-a infectat, iar medicii i-au spus că s-a pricopsit cu o fasceită necrozantă.

Medicii au intervenit de urgență ca să îndepărteze straturile de necroză, iar femeia s-a îmbolnăvit atât de tare încât a intrat în septicemie. Șansele de supraviețuire erau minime. Au cedat treptat mai multe organe, printre care și rinichii. Pe lângă toate aceste probleme, femeia mai avea și insuficiență cardiacă.

Într-un final, după săptămâni întregi de rugăciune, Dumnezeu a făcut minunea. Femeia s-a vindecat în mod neașteptat, iar medicii și-au făcut cruce când au văzut că își revine, asta după ce i-au dat puține șanse de supraviețuire, scrie Daily Mail.

„La fel ca multe alte femei, m-am epilat în zona inghinală înainte să merg la plajă. Nu era nevoie să intervin prea mult, așa că m-am grăbit la epilare. Am folosit un aparat de ras nou-nouț, dar, peste week-end, m-am simțit foarte rău și am observat o pustulă mică în zona inghinală care sângera continuu.

Nu m-am speriat prea tare, pentru că mi s-a întâmplat de nenumărate ori să mă irit la epilat. Nu m-am gândit nicio clipă că această peripeție putea să mă coste viața!”, a declarat femeia pentru Daily Mail.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top