Connect with us

Revistateo.ro

Net

Și-a înmormântat băiatul de 17 ani, dar a fost nevoită să îl scoată din groapă pentru autopsie. Ce a ieșit din sicriu

Și-a înmormântat băiatul de 17 ani, însă după ceva timp mama a fost nevoită să îl scoată din groapă pentru efectuarea unei noi autopsii.

Ce au scos din sicriu

Kenneth și Jacquelyn Johnson au fost doborâți când au aflat că băiatul lor a murit. Era înfășurat într-un covor. Băiatul murise în sala de sport a liceului „Lowndes County”.

Părinții nu au fost mulțumiți de ce scria pe certificatul de deces al băiatului, așa că, după ceva timp, au decis să îl exhumeze pentru a reface autopsia.

Mama băiatului a observat la scoaterea cadavrului din sicriu un lucru stupefiant: băiatului îi lipseau mai multe organe. În loc de creier, inimă, plămâni și ficat avea bucăți de ziare.

„Mi-e foarte greu să-mi dau seama cine i-a scos organele”, a declarat dr. Bill Anderson, cel care a făcut a doua autopsie.

„Suntem foarte dezamăgiți. Când l-am îngropat pe Kendrick, am crezut că îl îngropăm pe Kendrick, nu jumătate din el”, a mărturisit tatăl băiatului.

În acest caz a fost deschisă o nouă anchetă, iar părinții abia că mai pot închide ochii noaptea de durere.

CITEȘTE ȘI: Au dezgropat cadavrul unei femei gravide care a murit acum mulți ani. Ce au descoperit în sicriu întrece orice imaginație

Viața bate filmul de cele mai multe ori, iar poveștile de groază sunt mai reale și mai înfricoșătoare, mai ales în anumite părți ale lumii.

Ce au descoperit cercetătorii în sicriu

Cercetătorii au descoperit ceva incredibil într-un mormând vechi din secolul al XIV-lea. Aceștia au dezgropat cadavrul unei femei ce murise însărcinată.

Oamenii de știință au descoperit fetusul femeii, și, potrivit acestora, se poate vorbi despre o „naștere în coșciug”. Dar asta nu e tot.

 

Specialiștii susțin că astfel de nașteri au loc din cauza presiuni gazelor din interiorul cadavrului aflat în descompunere.

„În acest caz avem o expulziune parțială a unui făt de 38-40 de săptămâni care a fost găsit în tractul genital”, a declarat Deneb Cesana, unul din cercetătorii de la Universitatea din Geneva, notează Seeker.

Acest mormânt a fost descoperit în cimitirul castelului San Nicolas di Pietra Colice, la 72 de kilometri de orașul italian Geneva, Liguria.

În același mormânt se aflau și alte două cadavre. Erau alți de copii: unul de 12 ani, altul de 3 ani.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Net

To Top