Connect with us

Revistateo.ro

scrisori

Inedit

Si-au trimis peste 600 de scrisori in 52 de ani, dar s-au intalnit abia acum

Doua prietene de corespondenta s-au intalnit dupa 50 de ani de trimis scrisori si s-au recunoscut din prima, chiar daca nu schimbase niciodata poze.

Linda Bennett, de 63 de ani, din Marea Britanie, a inceput sa corespondeze cu Karen Baski din Canada, 63 de ani, inca de pe vremea cand erau doar doua copile. Dupa ce au trecut printr-o multime de intamplari „impreuna”, acestea s-au intalnit intr-un final dupa ce Karen a mers la Londra.

Cele doua, ajunse acum la pensie, au inceput sa-si scrie pe cand aveau doar 12 ani iar Linda se afla in primul an de colegiu. „Profesoara mea de matematica de la acea vreme avea o sora in Canada, tot profesoara. Eu am fost pusa sa corespondez cu Karen pentru ca ne placea la amandoua sportul, iar de acolo a inceput povestea scrisorilor. Am continuat sa pastram legatura si, ani la randul, ne-am impartasit cele mai importante momente din viata”, a declarat Linda pentru dailymail.

CITESTE SI: Scrisoare pentru toți părinții: „Cum le-am asigurat viitorul celor 12 copii, fără să le plătesc facultățile”

„Perechea” a trecut prin multe impreuna, de la momentele cand s-au casatorit, un divort, nasterea copiilor si schimbul a o multime de felicitari. Karen, care a fost administrator de scoala, isi aminteste momentul in care i-a spus Lindei ca asteapta un copil. Cele doua si-au impartasit, printre altele si momente dificile, cum ar fi cel al unui accident de masina.

Chiar daca si-au trimis numeroase poze cu micutii lor, cele doua prietene de corespondenta nu si-au trimis niciodata poze cu ele in peste jumatate de secol de cand isi scriu.

Ambele femei au fost foarte incantate atunci cand Karen a decis sa mearga la Londra cu familia ei pentru a o intalni pe cea care i-a fost alaturi toata viata. „Aveam mari emotii caci imi doream foarte mult sa o cunosc pe aceasta fiinta pe care nu am intalnit-o niciodata. Cat o asteptam ma intrebam „Cum o voi recunoaste?”, dar am vazut-o imediat. I-am trimis la hotel un buchet de floarea-soarelui, iar ea a venit cu una dintre flori in mana”, a mai spus Linda.

Cele doua femei au schimbat de-a lungul anilor peste 600 de scrisori si mailuri si spun ca distanta nu le-a oprit sa devine prietene apropiate, iar lucrurile au devenit si mai simple odata cu aparitia internetului.

Sursa foto dailymail.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top