Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Și-a dat vălul jos după 19 ani. Toată lumea a rămas șocată când i-a văzut fața

Un caz real din Indonezia a făcut înconjurul lumii. O femeie în vârstă de 38 de ani a purtat un văl timp de 19 ani. Într-un final, ea a decis să renunțe la accesoriu care îi acoperea fața. Când au văzut-o apropiații au rămas șocați.

Motivul pentru care această femeie a purtat un văl pe față timp de 19 ani

Augustina Dorman a început să se confrunte cu probleme imediat ce a dat naștere primului ei copil. Chipul ei a început să sufere unele tranformări, cu care femeia nu s-a putut obișnui, dar era și prea săracă pentru a găsi rezolvarea la medic. Mai exact, ei a început să-i crească barbă și mustață și din acea clipă nu a mai renunțat la vălul pe care îl poartă femeile musulmane, relatează Dailymail.

Augustina a decis să renunțe la văl și după 19 ani a apărut în public cu fața descoperită. Apropiații și oamenii din oraș au rămas muți de uimire când au văzut-o.

CITEȘTE ȘI: A început clasa zero și părinții nu au venit cu el, în schimb a fost escortat de 24 de polițiști! Motivul i-a lăsat fără cuvinte și în lacrimi chiar și pe profesori, nu credeau că e posibil. Ce făcuse copilul

Nu puțini au fost cei care comentau apariția ei și făceau glume proaste. Însă, femeia resemnată, speră ca cei din jur să o accepte așa cum este ea.

Sursa foto: dailymail

La începutul anului, o altă femeie din Germania, pe nume Miriam, a acceptat să apară la televizor pentru a vorbi despre cazul ei, asemănător cu cel al Augustinei.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top