Connect with us

Revistateo.ro

Si-a lasat copiii singuri in camera pentru doar 7 minute. Cand s-a intors a avut un soc

Stiri

Si-a lasat copiii singuri in camera pentru doar 7 minute. Cand s-a intors a avut un soc

Un barbat din Florida a ramas sa aiba grija de copiii sai, in timp ce mama lor a plecat la o sedinta a profesorilor si urma sa se intoarca a doua zi. Nimic greu, nu-i asa? Asta a crezut si tatal, pe nume Paul Schettini. Abia astepta sa petreaca o zi alaturi de cei doi micuti ai sai, crezand ca va avea parte de distractie si voie buna. Ei bine se pare ca cei doi copii s-au distrat mult mai bine ca el si au reusit sa il aduca pe tatal lor intr-o stare de soc.

Omul a lasat copiii singuri cat timp se ocupa de treburile casei. Cei doi micuti se jucau, se uitau la televizor si pareau a fi in siguranta in camera lor. Asadar Paul a plecat fara probleme sa se ocupe de alte treburi prin casa. La un interval de aproximativ 7 minute a venit sa ii verifice pe cei doi copii, pentru a se asigura ca totul este in regula. Cand a intrat in camera lor a inlemnit pur si simplu!

CITESTE SI: I-A SCRIS UN CEC DE 500.000 DE DOLARI. CE S-A INTAMPLAT APOI E INCREDIBIL!

CITESTE SI: CUM SA TE RACORESTI FARA AER CONDITIONAT PE TIMPUL NOPTII, APLICA METODA EGIPTEANA

In camera celor doi nazdravani era dezastru! Tot mobilierul era plin de vopsea rosie si verde si ei pareau sa se distreze de minune. Vopseaua a ajuns si pe covor, pe usi, pe podea si chiar pe cainele familiei! Desi l-a inceput a avut nervii intinsi la maxim, omul si-a dat seama ca tot ce poate face este sa se amuze pe seama situatiei, sa faca putin haz de necaz. Asadar a filmat totul si apoi cu rabdare a trebuit sa spele cainele, copiii si sa curete toata casa de vopsea. Se pare ca i-a luat o zi intreaga sa faca acest lucru!

sursa video: dailymail.co.uk
sursa foto: 123rf.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top