Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Si-a parasit sotia, la cateva zile dupa nunta. A dus-o la plaja, iar acolo a avut un soc

La doar cateva zile dupa casatorie, un barbat a decis sa isi paraseasca sotia dintr-un motiv incredibil.

Mireasa de origine araba in varsta de 28 de ani a fost parasita de sot, dupa ce acesta a vazut-o cum arata fara machiaj si nu este deloc femeia pe care si-o doreste langa el.

Acesta a divortat imediat dupa ce a vazut ca in spatele machiajului gros, aceasta nu este la fel de frumoasa precum a crezur.

Barbatul in varsta de 34 de ani a acuzat-o ca l-a inselat cu machiajul si cu genele false pe care le folosea, iar femeia a ajuns la psiholog dupa aceasta situatie inedita.

Dr. Abdul Aziz Asaf le-a povestit celor de la Golf News ca a primit o cerere din partea unei femei, in care era rugat sa o ajute sa treaca peste despartirea si peste suferinta.

Din motive de confidentialitate, acesta nu a putut sa ii dezvaluie identitatea.

Mirele si-a dus sotia la plaja Al Mamzar, insa in timp ce inota, acesteia a inceput sa ii curga machiajul si era pur si simplu de nerecunoscut fara gene false, fond de ten si blush.

Aceasta purta gene galse si avusese operatii estetice inainte de a se casatori. Aceastai- a dezvaluit medicului ca a vrut sa ii spuna adevarul, insa era mult prea tarziu pentru a face acest lucru.

Dupa ce a aflat adevarul, barbatul a divortat si a spus ca nu are deloc de gand sa se impace cu femeia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top