Connect with us

Revistateo.ro

Si-a sarutat sotul inainte sa plece la munca. Dupa 3 ore a primit acest mesaj

Cuplu

Si-a sarutat sotul inainte sa plece la munca. Dupa 3 ore a primit acest mesaj

Cele mai mari regrete intr-o relatie, mai ales daca partenerii sunt casatoriti, este ca nu au timp sa-l petreaca impreuna. Un mesaj din cand in cand nu strica, mai ales daca locul de munca e solicitant si sotii se vad putine ore pe zi. Se intampla uneori sa uiti sa ii scrii, sa te iei cu altele, sa uiti ca esti casatorita, desi tu stii in inima ta ca il iubesti.

Brie Gowen este mama si sotie in acelasi timp. Cine crede ca e usor sa te imparti intre munca, sot si copii nu are nicio idee despre ce spune. Femeia are grija de trei copii mai mici de 5 ani si il adora pe sotul ei. Acesta munceste din zori si pana in seara pentru a intretine familia.

Sotia i-a ascuns un mare secret. Dupa 21 de ani, i-a cerut sa iasa afara din casa, iar barbatul a vazut asta

O batrana suna un numar strain, din greseala. Urmarea e coplesitoare

Intr-o zi, Brie a uitat sa ii raspunda unui mesaj in care barbatul o intreba daca e totul in regula acasa. Cei doi au fost reci toata seara cand acesta a ajuns acasa de la munca, insa in dimineata urmatoare, dupa ce sotul si-a baut cafeaua si se pregatea sa iasa pe usa, Brie l-a sarutat si l-a imbratisat atat de tare cum nu o mai facuse pana atunci.

Dupa 3 ore, Brie a vrut sa ii scrie barbatului ei. A deschis telefonul si a vrut sa ii spuna si prin cuvinte ca il iubeste, insa fix in momentul in care tasta primele litere primeste un mesaj de la el: „Vreau doar sa iti spun ca te iubesc mai mult decat as fi crezut vreodata. Apreciez tot ce faci si ador felul tau de a fi.

Din cauza afacerii, sunt aproape toata ziua stresat si nu vreau sa crezi ca e ceva in neregula cu tine sau ca viata noastra impreuna s-a schimbat. Ma consider cel mai fericit om din lume ca te am, bebe. Fiecare saptamana din ultimele luni a fost groaznica pentru mine. Ma simt obosit, dar ma bucur ca in weekend te pot strange din nou in brate. Cu tot stresul asta, sunt fericit ca te am, asa ca nu iti mai face griji”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top