Connect with us

Revistateo.ro

Si tu ai al saselea simt! 6 abilitati pe care nu le-ai observat la tine. Inca

Stiri

Si tu ai al saselea simt! 6 abilitati pe care nu le-ai observat la tine. Inca

Poti face o serie de lucruri cu corpul tau, lucruri la care nu te-ai gandit nicio secunda pana acum. Vezi cum se manifesta al saselea simt la oameni, potrivit cercetatorilor.

Al saselea simt si ciudateniile corpului uman

Cu toate progresele stiintei medicale, suntem inca mirati de ceea ce suntem capabili sa facem fara sa ne dam seama. Se spune ca organismul are doar cinci simturi: vederea, mirosul, auzul, simtul tactil si gustul. Si daca la aceste 5 adaugam al saselea simt?

Femeile aflate la ovulatie pot simti serpi in preajma

Femeile aflate la ovulatie ori cele insarcinate pot simti serpi, daca acestia se afla in preajma, arata un studiu realizat pe mai multe femei ce au fost inchise intr-o gradina cu serpi inofensivi.

Explicatia este simpla: ovulatia sporeste simtul pericolului din jur. De asemenea, femeile care nu stiu ca sunt insarcinate inca, se feresc de imbulzeala in mod instinctiv: creierul le spune indirect ca trebuie sa isi protejeze fatul.

Cum știi că ai al șaselea simț dacă ești Vărsător, Fecioară sau o altă zodie. Vezi cel mai mistic HOROSCOP

Top 5 moduri prin care iti poti deschide AL TREILEA OCHI

Poti afla daca apa e calda sau rece doar ascultand-o

O molecula din apa se comporta diferit atunci cand aceasta se incalzeste. Cand apa este rece, moleculele sunt mai dense, si vice-versa. Prin urmare, apa suna diferit la curgere. Poti experimenta acest simt: Data viitoare cand faci dus, asculta cu atentie apa pe masura ce se incalzeste.

Poti mirosi literalmente personalitatea si emotiile altei persoane

Ai fost pus vreodata in situatia in care imediat ce ai cunoscut o persoana noua, ai avut brusc prejudecati si ai simti exact ce fel de personalitate are in doar cateva secunde?

Evolutia ne-a dat capacitatea sa putem simti emotiile si intentiile celorlalti. Persoanele cuprinse de panica miros diferit, iar oamenii extrovertiti au un miros natural mai puternic.

Iti poti vedea mainile in intuneric

Un studiu realizat de Universitatea din Rochester arata ca daca mergi intr-o camera intunecata, legat la ochi, si tii mainile in fata, le poti vedea conturul.

Poti vedea culori pe care nu le recunosti in mod normal

Exista o mana de oameni din lumea asta care pot vedea culori pe care nici nu le imaginam.

Persoanele nevazatoare „vad” si dupa ce orbesc

Ce se afla in mintea unui orb? Te-ai intrebat vreodata asta? Intr-un studiu recent, cercetatorii au pus mai multe fotografii cu persoane triste si fericite in fata celor orbi.

Conform rezultatelor studiului, persoanele nevazatoare au reusit sa spuna daca in poza e un om fericit sau trist. Oamenii nevazatori sunt capabili sa iasa dintr-un labirint mai repede decat un om vazator, de pilda.

Sursa foto: Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top