Connect with us

Revistateo.ro

ace de par

Frumusete

Sigur foloseai GRESIT aceste ace de par! Vezi cum sa le prinzi, de fapt!

Sigur ai si tu acasa, aruncate prin poseta sau poate chiar in par. Acele de par sunt perfecte pentru a fixa un fir razlet, dar te pot ajuta si sa obtii coafuri inedite. Iata cum se folosesc CORECT agrafele!

Daca ai impresia ca e de ajuns sa le arunci in podoaba capilara, iata ca pana si aceste ace de par au „instructiuni de utilizare”.

Pentru a obtine o coafura impecabila, invata cum sa le prinzi corect in par, astfel incat sa nu se desprinda peste o ora si sa arate bine.

Ei bine, este SIGUR ca nu ai prins acele de par asa cum se pare ca ar fi normal. Iata, in fotografia de mai jos, cum se aseaza agrafa in par, de fapt:

ace de par 6

CITESTE SI: Ai parul lung? Iata 2 coafuri pe care le faci in 10 MINUTE. Perfecte pentru acest SEZON!

CITESTE SI: Ce CULORI se poarta toamna aceasta, in materie de par

Cu doar 6 ace de par, poti sa obtii o coafura simpla si de efect. Toate colegele te vor intreba cum ai realizat-o, iar tu poti sa le povestesti ca ai stat o ora in oglinda. Secretul tau? Dureaza maximum 5 minute! (vezi cum sa realizezi coafura in imaginea de mai jos)

ace de par

Ca sa nu iti stea parul in ochi, indeparteaza suvitele de pe fata si prinde-le la spate cu ace de par, desigur. Dar ca sa nu ai o coafura banala, foloseste-le ca sa obtii un triunghi simplu dar de efect. Ai nevoie de 3 ace de par pe care sa le prinzi in aceasta forma:

ace de par 3

Poti sa folosesti ace de par ca sa dai parul dupa ureche, fara ca cineva sa banuiasca macar cum ai facut-o. Vei obtine un look de printesa urbana!

ace de par 4

Un ultim truc este de a folosi acele de par pentru a sustine elasticul de par, astfel incat oricat de moale si alunecos ai avea parul sa il poti tine in frau!

ace de par 5

Te gandeai ca poti utiliza ace de par in moduri atat de diverse?

Sursa foto: littlechurchmouse.com, Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Frumusete

To Top