Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Silvia de la „Bravo, ai stil” a pus ochii pe Victor Slav: „La prima întâlnire…”

Silvia Oana Popescu, cea mai nouă câștigătoare a emisiunii „Bravo, ai stil”, a pus ochii pe Victor Slav. După despărțirea de Bianca Drăgușanu, prezentatorul emisiunii „WoWbiz” a început să fie din nou abordat de către femei, iar Silvia este una dintre cele care ar vrea să formeze un cuplu cu Victor.

Aceasta a vorbit pentru cancan.ro despre o posibilă relație dintre ei. Silvia și Victor au avut ocazia să se cunoască și la emisiunea „Bravo, ai stil”, unde Victor era invitat alături de Alex Velea și Bogdan Vlădău.

Citește și: Tristan Tate, primele declarații despre presupusa despărțire de Bianca Drăgușanu

„Mie îmi place mult de Victor, fie vorba între noi. Nu e o tragedie, dacă doi oameni nu se înțeleg, nu trebuie să mai stea împreună. Să mă cuplez cu Victor?! Da, dar el e prea mișto, eu mai am de crescut. Îmi pare rău pentru despărțire, dar nah…bine ai venit pe piață. El este un bărbat extrem de mișto, educat, manierat.

Da, eu aș vrea cu Victor. La prima întâlnire cu Victor mi-aș lua un sacou deconstruit și o pereche de pantaloni”, a declarat Silvia pentru cancan.ro.

Citește și: Videoclipul cu Victor Slav și micuța Sofia care i-a emoționat pe internauți

La fel ca Victor, care are o fetiță, și Silvia are o fetiță, în vârstă de patru ani. Aceasta este topită după fetița sa. Micuța îi calcă pe urme acesteia în ceea ce privește pasiunea pentru haine.

„Am o fetiță de 4 ani, blondă cu ochii albaștri, o minunăție de fată pe nume Evolette Sofia. Mai presus de orice, fiica mea este o „fashionistă”.

Încă de mică, este obsedată de haine, dar nu ca toți copiii. La modul acela adult, m-a moștenit, dar cred că mă lasă ușor în urmă. Mă urmărește din fața micului ecran de fiecare dată când apar și se bucură foarte tare, ba chiar îi imită pe jurați. Dacă nu ar fi părinții mei, mi-ar fi fost foarte greu să o cresc pentru că în aceste clipe ea stă cu ei, la Târgu-Jiu”, a dezvăluit Silvia.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top