Connect with us

Revistateo.ro

Silvia Dumitrescu participă la Eurovision 2015 - Selecția Națională

Stiri

Silvia Dumitrescu participă la Eurovision 2015 – Selecția Națională

Vă anunțam ieri primele nume grele din concurenții care se vor lupta pentru titlul de câștigător al Eurovisionului național: Voltaj, Ovidiu Lipan Țăndărică, Nicola sau Luminița Anghel. Lista însă nu este definitivă: Silvia Dumitrescu confirmă participarea la Eurovision 2015!

Televiziunea Română analizează aproape 100 de melodii înscrise pentru Selecția Națională, urmând să anunțe în orele sau zilele următoare cele 12 finaliste care se vor asculta pe scena de la Craiova, pe 8 Martie. Silvia Dumitrescu a pregătit melodia pentru Eurovision pe ultima sută de metri, după cum declară pentru ziarul Click.

CITEȘTE ȘI: AȘA ARATĂ SCENA DE LA EUROVISION 2015 DIN VIENA

Artista spune că i-a venit ideea să participe din nou la Eurovision după ce a văzut anunțurile de la TVR cu înscrierile în competiție. Întrucât termenul-limită al înscrierilor se apropia de final, cântăreața a trecut repede la treabă.

Silvia Dumitrescu precizează că își dorește foarte mult ca România să facă în sfârșit o treabă bună la Eurovision, în finala de la Viena. Vedeta a declarat că nu va cânta o melodie în limba engleză deoarece a constatat că limba română este limba în care se exprimă cel mai bine. Totodată, cântăreața nu are nicio teamă după ce a aflat ce alte nume sonore participă la competiție, ba chiar este o provocare să se afle pe aceeași scenă (în cazul în care se califică) cu Ovidiu Lipan Țăndărică sau Luminița Anghel.

România va participa în prima semifinală a competiției muzicale europene, pe 19 Mai, când va afla dacă se va califica pentru Marea Finală din 23 Mai. Țările cu care România intră în prima semifinală sunt: Estonia, Macedonia, Grecia, Olanda, Republica Moldova, Belgia, Armenia, Finlanda, Serbia, Danemarca, Belarus, Rusia, Georgia, Ungaria și Albania.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top