Connect with us

Revistateo.ro

Simon Hooper iti arata cum e sa fii tata. Fotografiile care au impanzit Internetul

Stil de viata

Simon Hooper iti arata cum e sa fii tata. Povestea care s-a viralizat

Simon Hooper ii intelege pe toti barbatii. A aflat cum e sa fii tata in urma cu cativa ani. S-a intamplat o data. A mai urmat o fata. Inca una. Acum sunt 4, de varste diferite, cu pretentii diferite. Fiecare vrea atentia tatalui, iar acesta simte ca o ia razna de cele mai multe ori.

Cand este rugat sa spuna cu ce se ocupa, lui Simon ii vin in cap o serie de functii. Sa fii tata presupune sa stii sa repari tot ce strica pruncii, sa ii duci cu masina unde vor, sa fii bucatar, psiholog, asistent personal etc. Cei care il asculta prima oara pe Simon au impresia ca are toate meseriile de mai sus. Nu, chiar nu! Toate indeletnicirile indicate se traduc printr-un singur cuvant, magic, mai ales pentru fetite: TATA.

Simon Hooper primeste intrebari indraznete de la fetele sale. Cum face fata situatiilor jenante

„De ce de fiecare data cand vine momentul pentru baie trebuie ca toti membrii familiei sa se inghesuie intr-o singura incapere? Pentru fetele mari este o distractie sa vada cum se balacesc micutele”, se plange taticul pe Instagram. Acesta mai spune ca singurul lor pe care il au el si sotia lui, Clemnie, este cel de salvator atunci cand micutele exagereaza cu clabucii. Nu de putine ori s-a intamplat sa inghita sapun sau sa se stropeasca atat de tare pana nu mai vedeau nimic.

simon-hooper-iti-arata-cum-e-sa-fii-tata-fotografiile-care-au-impanzit-internetul-1

Stim cu totii ca a avea grija de un copil e o munca titanica. Dar de 4??? Cum poate face fata un parinte unei asemenea situatii? Cu mult umor, sustine Simon. „Fiica cea mare a invatat primele notiuni despre sexualitate saptamana aceasta, la scoala. Ea e deja foarte matura. Se considera domnisoara in toata regula. Avand o mama matroana (n.r.: o spune glumind), stie mai multe decat orice alta fetita de varsta ei”, marturiseste Simon, scrie upsocl.com.

simon-hooper-iti-arata-cum-e-sa-fii-tata-fotografiile-care-au-impanzit-internetul-2

Una dintre intrebarile pe care le primeste de la fetita ei deja initiata in lumea celor mari este daca foloseste prezervativ. „Da”, a fost raspunsul prompt al barbatului. Evident, a urmat o alta intrebare: „Pai, atunci, de ce ei atatia copii?”. Simon a ramas blocat si, incercand sa ii spuna ce roluri are prezervativul, a fost bombardat cu o alta intrebare: „Ai facut sex cu mami de mai mult de 3 ori?”.

CITESTE SI: Un tatic isi motiveaza fetita inainte sa plece la scoala intr-un mod adorabil

„Cam de 9 sau 10 ori (nu am vrut sa creada ca sunt obsedat de sex)”, scrie cu umor taticul pe Instagram. „Nu vreau sa imi imaginez ziua in care ma va intreba de cate ori ma masturbez. In momentul ala o sa mor”, a mai spus barbatul cu umorul caracteristic.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stil de viata

To Top