Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Simona Gherghe este însărcinată din nou: „Prin nu știu ce minune…”

Simona Gherghe a confirmat că este însărcinată, din nou. După ce la începutul lunii noiembrie au existat zvonuri că aceasta va deveni iar mamă, prezentatoarea emisiunii „Acces Direct” a dat astăzi vestea cea mare, la numai câteva luni de la cununia religioasă.

Peste numai câteva luni, Simona îi va dărui un frățior sau o surioasă fiicei sale, Ana Georgia. Vedeta a ales să împărtășească marea veste fanilor săi prin intermediul unei rețele de socializare.

Simona Gherghe a anunţat, pe conturile personale de socializare, că este însărcinată, împărtăşindu-le vestea fanilor şi telespectatorilor care sunt alături de ea de mai bine de 16 de ani , de când a intrat în echipa Antenei 1.

Cumva, prin nu ştiu ce minune,
Când nimeni, nimeni nu se aştepta,
Un suflet mic şi-a ales… familia!
Ana, mama şi tata te aşteaptă! ❤️ 👨‍👩‍👧‍👦#VINEBEBE2 #pregnancy #părinţidedoi”, a scris Simona Gherghe pe Instagram, imediat după ce a dat frumoasa veste.

În urmă cu doar câteva săptămâni, vedeta a dezvăluit că s-a căsătorit în secret cu tatăl copilului său, Răzvan Săndulescu.

„Tu îi spui în secret, eu îi zic discret, că n-am fãcut niciun efort să nu se afle. Totul a pornit de la ziua lui Răzvan, care e pe 4 iulie. Ne gândisem să organizăm o mică petrecere la piscină. Şi, dacă tot am chemat prietenii şi familia, am zis să ne şi cununăm religios. Aşa că asta a fost! Nimic complicat, nu m-am dat peste cap să organizez cine ştie ce, a fost o petrecere relaxată”, a dezvăluit Simona Gherghe pentru VIVA!.

De asemenea, aceasta a recunoscut faptul că nu a fost deloc o mireasă stresată, iar totul a fost foarte relaxat și deloc ceva tradițional.

„Oricum, mi-e groază de petrecerile mari, cu sute de invitaţi, unde bieţii miri nici nu apucă să mănânce… Cred că de-asta am şi amânat atât de mult nunta, ca să evităm să fie ceva tradiţional”, a mai dezvăluit Simona Gherghe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top