Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Simona Gherghe s-a căsătorit în SECRET! Când a avut loc marele eveniment

Simona Gherghe este una dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV. Vedeta a dezvăluit un lucru neștiut din viața ei, acela că s-a căsătorit în secret cu Răzvan Săndulescu, bărbatul cu care are o fetiță în vârstă de un și cinci luni.

Dacă toată lumea a aflat că prezentatoarea TV s-a căsătorit civil cu tatăl copilului său cu doar câteva săptămâni înainte de a deveni mamă pentru prima dată, puține persoane știu că cei doi s-au cununat și religios.

Citește și: Simona Gherghe s-a căsătorit în SECRET! Când a avut loc marele eveniment

Vedeta a dezvăluit când a avut loc marele eveniment, dar și cine a participat și de ce nu s-a aflat până acum:

„Tu îi spui în secret, eu îi zic discret, că n-am fãcut niciun efort să nu se afle. Totul a pornit de la ziua lui Răzvan, care e pe 4 iulie. Ne gândisem să organizăm o mică petrecere la piscină. Şi, dacă tot am chemat prietenii şi familia, am zis să ne şi cununăm religios. Aşa că asta a fost! Nimic complicat, nu m-am dat peste cap să organizez cine ştie ce, a fost o petrecere relaxată”, a dezvăluit Simona Gherghe pentru VIVA!.

De asemenea, aceasta a recunoscut faptul că nu a fost deloc o mireasă stresată, iar totul a fost foarte relaxat și deloc ceva tradițional.

„Oricum, mi-e groază de petrecerile mari, cu sute de invitaţi, unde bieţii miri nici nu apucă să mănânce… Cred că de-asta am şi amânat atât de mult nunta, ca să evităm să fie ceva tradiţional”, a mai dezvăluit Simona Gherghe.

Vedeta a vorbit și despre rochia pe care a purtat-o în ziua cea mare

„Mi-am cumpărat-o cu vreo două săptămâni înainte de eveniment. Acum nouă ani, la primele emisii „Acces Direct’ pe care le-am prezentat, purtam creaţiile Mariei Lucia Hohan. Mi-a plăcut întotdeauna stilul ei şi ştiu că mi-am zis, atunci, că mi-ar plãcea ca rochia mea de mireasă să fie semnată de Maria. Si aşa a fost. Am mers în showroom, am văzut-o şi am ştiut că aşa vreau să mă îmbrac. Şi da, nu e o rochie clasică, nici n-am vrut să fie. Aveam nevoie de ceva lejer, de purtat pe pajişte, pe marginea piscinei”, a mai spus Simona Gherghe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top