Connect with us

Revistateo.ro

Staruri

Simona Gherghe spune că a fost suspectă de pancreatită

Celebra realizatoare tv de la Antena 1, Simona Gherghe, a povestit că a fost suspectă la un moment dat chiar în timpul sarcinii de afecțiunea numită pancreatită.

„Am fost suspectă de pancreatită”

„Cele mai mari probleme le-am avut în ultima lună de sarcină, când am fost suspectă de pancreatită. A fost extrem de dificil, pentru că a trebuit să ţin un regim alimentar sever, altfel riscam ce e mai rău. Dar am avut încredere în medicul meu şi am ştiut că va fi bine, până la urmă”, a declarat Simona Gherghe, pentru revista VIVA!

„Tu îi spui în secret, eu îi zic discret, cã n-am fãcut niciun efort sã nu se afle. Totul a pornit de la ziua lui Rãzvan, care e pe 4 iulie.

Ne gândisem sã organizãm o micã petrecere la piscinã. Şi, dacã tot am chemat prietenii şi familia, am zis sã ne şi cununãm religios. Aşa cã asta a fost! Nimic complicat, nu m-am dat peste cap sã organizez cine ştie ce, a fost o petrecere relaxatã.

Oricum, mi-e groazã de petrecerile mari, cu sute de invitaţi, unde bieţii miri nici nu apucã sã mãnânce… Cred cã de-asta am şi amânat atât de mult nunta, ca sã evitãm sã fie ceva tradiţional”, a mărturisit Simona Gherghe, pentru VIVA!.

CITEȘTE ȘI: Prințesa Diana a povestit în 1995 după ce model i-a crescut pe cei doi băieți, William și Harry

Damian Drăghici va fi tată pentru a doua oară

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Staruri

To Top