Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

Simona Halep a invins-o pe Pennetta. Victorie zdrobitoare pentru romanca!

Simona Halep si-a facut debutul cu dreptul in Turneul Campioanelor de la Singapore. Romanca a castigat primul meci cu Flavia Pennetta.

Simona Halep si-a luat revansa in fata italiencei, dupa ce aceasta a eliminat-o in semifinale la US Open cu 6-1, 6-3, italianca reusind apoi sa castige marele turneu.

Astfel, romanca a castigat in doua seturi – 6-0, 6-3 – partida cu Flavia Pennetta.

Halep a avut procentaje excelente la serviciu, 79% la primul si 82% la al doilea, spre deosebire de Pennetta care a avut 50% la ambele servicii. Romanca a avut 13 lovituri direct castigatoare, Pennetta 11 si a comis 14 erori nefortate, iarPennetta 27.

Halep va mai juca in grupa cu rusoaica Maria Sarapova, dar si cu poloneza Agnieszka Radwanska. Mai mult, jucatoarea si-a asigurat prin acest prim meci castigat un cec de 263.000 dolari si 230 de puncte WTA.

„Am început foarte bine primul set, am jucat inteligent, având amintirile plăcute de anul trecut, vă mulțumesc că ați venit aici. A fost un meci greu, mai ales că știam ce a fost la US Open, e final de an și toate ne bucurăm de acest turneu, am venit cu încredere și vreau să mă bucur de fiecare meci”, a precizat Simona Halep, dupa ce a invins-o pe Flavia Pennetta la Turneul Campionelor de la Singapore.

Nu ne ramane decat sa ii uram succes in continuare!

Preluare FRESH24.RO

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top