Connect with us

Revistateo.ro

Simona Halep a câștigat finala turneului din Dubai

Stiri

Simona Halep a câștigat finala turneului din Dubai

În urma acestui meci Simona Halep se clasează pe locul 3 WTA. Românca va primi suma de 456.000 de dolari și 900 de puncte WTA, în timp ce jucătoarea de origine cehă va primi suma de 227.860 dolari și 585 puncte WTA.

Meciul nu a fost deloc unul ușor. Karolina Pliskova i-a dat ceva de muncă româncei noastre, însă Simona a reușit să se impună după o oră și 46 de minute, astfel câștigând al doilea trofeu de categorie Premier 5 din cariera sa.

„Multumesc tuturor pentru sustinere. Este foarte greu sa exprim ceea ce simt. Ador sa fiu aici. Sunt fericita! Mi-am dorit sa obtin acest trofeu si am facut tot ce am putut pentru a-l castiga”, a declarat Simona Halep după încheierea meciului care a mai urcat-o o poziție în WTA.

Simona a avut un mesaj și pentru fanii veniți să o susțină: „Vreau sa va multumesc si va astept peste tot unde merg la competitii”.

Simona Halep se clasează pe locul 3 mondial, având înaintea sa pe Maria Sharapova și Serena Williams iar aceasta este a 16 a finală disputată până în prezent.

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top