Connect with us

Revistateo.ro

Star

Simona Halep are nevoie de ajutorul tău!

Am susținut-o și o susținem cu toții pe Simona Halep. Tenismena care a pus numele României în fruntea celor mai importante clasamente are nevoie de votul fanilor.

Simona Halep a fost nominalizată de WTA alături de alte două sportive pentru o distincție importantă, după ce luna trecut a ajuns lider mondial.

Sportiva poate fi aleasă, cu ajutorul nostru, al tuturor, cea mai bună tenismenă din luna octombrie. O puteți vota în anchet WTA AICI!

Contracandidatele Simonei la categoria „jucătoarea lunii octombrie” sunt cele care au reușit performanțe deosebite în ultima vreme. Mai pot fi votate, așadar, Venus Williams, sora Serenei și Caroline Wozniacki.

Simona Halep, despre încrederea în sine și dificultățile din calea succesului

„În momentul în care am scăpat de problemele fizice, încrederea în posibilitățile mele a crescut, și am început să simt bucuria de a juca.

Astfel au dispărut în mare parte încrâncenarea și presiunea, care au fost înlocuite de dorința de a lupta și a câștiga”, a declarat tenismena într-un interviu pentru site-ul treizecizero.ro.

„Sunt mulțumită de jocul meu, am îmbunătățit multe aspecte. Forehandul meu a devenit o certitudine, s-au încheiat căutările de la începutul anului 2013.

De asemenea, și serviciul s-a așezat în mare parte, sunt mult mai sigură pe el acum, dar asta nu înseamnă că nu pot progresa mai mult. Cu siguranță că nivelul meu de acum e mai bun față de cel de anul trecut”, a mai spus Halep.

„Desigur, victoriile îți aduc încredere și, normal, alte victorii. Este o stare de competiție, o stare bună, care te face să te menții la un nivel ridicat pe parcursul unui întreg turneu.

Fiecare turneu are dificultatea lui, fiecare meci are dificultatea lui, dar eu mă simt pregătită mental pentru a lupta. Dar asta nu înseamnă că o să câștig toate meciurile, sunt un om normal și pot pierde unele meciuri”, a adăugat constănțeanca.

CITEȘTE ȘI: IUBITE DE ROMANIA: SIMONA HALEP – fata care a pus tara noastra pe harta lumii

Mama artistei: „Îmi plânge sufletul de durere”. La doar 58 de ani a murit! Boala care l-a răpus este una extrem de banală

Regele Mihai a fost împărtăşit în prezența Principesei Moștenitoare şi este asistat de maici

Ce declară despre rivala ei, Serena Williams

„Serena a câștigat tot ce se putea câștiga, când ea cucerea turnee de Grand Slam eu abia învățam tenis, este o plăcere să joc cu ea, pentru că tenisul este o competiție, iar după fiecare meci consider că am rămas cu ceva în plus.

Nu am obiectiv s-o înving, dar nici nu cred că este imposibil să câștig într-o zi contra ei. Acesta este spiritul tenisului. Cât despre Li Na și Azarenka, ele sunt de asemenea jucatoare deosebit de bune, meciurile cu ele le iau ca pe o provocare care mă vor face mai puternică”, a mai spus în același interviu.

„Fiecare meci are dificultățile lui. Fiecare meci e diferit față de altul, deoarece în tenis este foarte important pe ce suprafață joci, cum e vremea, în ce formă este adversara, și în plus contează foarte mult și forma ta din ziua respectivă”, conchide sportiva.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Star

To Top