Connect with us

Revistateo.ro

Simona Pătruleasa, mărturisiri emoționante despre pierderea primei sarcini

Stiri

Simona Pătruleasa, mărturisiri emoționante despre pierderea primei sarcini

Simona Pătruleasa a acordat recent un interviu unei reviste mondene în care a făcut câteva mărturisiri emoționante despre viața sa, vorbind deschis despre carieră, familie și unul din momentele care a marcat-o: pierderea primei sarcini.

Vedeta de televiziune a declarat că marcat-o foarte mult pierderea primei sarcini, pentru că își dorea din tot sufletul un copil. Vedeta precizează că s-a emoționat foarte tare când a auzit cum bate inimioara bebelușului, „era o senzație greu de descris”. Deși avea dureri în timpul sarcinii, Simona nu s-a gândit niciun moment că va pierde sarcina. „Îl ve­deam ca pe un copil mare, chiar dacă avea doar câţiva milimetri. Mi s-a părut cumplit cum s-a terminat brusc totul”, declară prezentatoarea de știri.

CITEȘTE ȘI: UN AN DE LA MOARTEA LUI PAUL WALKER

După pierderea primei sarcini, Simona a continuat să spere și a urmat un tratament pentru a o avea pe Ingrid, fetița ei care astăzi are 3 anișori. Dorind să îi aducă un frățior sau o surioară pe lume, vedeta a încercat să rămână din nou însărcinată: „Nu am mai făcut acelaşi tratament pe care l-am făcut la Ingrid, nu au mai fost injecţii. De data asta am făcut un embrio transfer, adică am mai avut congelaţi trei embrioni. Sabin îmi tot spunea „Si­mona, ne aşteaptă copilaşii, când pu­nem embrionii?“ Şi atunci am zis „gata, împlinesc 40 de ani, acum ori nicio­dată!“

După 9 zile am făcut un test de sarcină, a ieşit negativ. Am trecut în câteva zile de la agonie la extaz şi invers. Simţeam că s-ar putea să fiu însărcinată, totuşi. M-am dus şi am făcut testul din sânge, cel mai relevant, şi a ieşit pozitiv. Sabin nu mai putea de fericire, nu ne venea să credem, efectiv. Apoi a început greul. Din păcate, am avut un hematom, am mers la doctor foarte des, am făcut injecţii pentru calmarea durerii, inclusiv perfuzii”, declară Simona pentru revista Viva.

Partea cea mai dureroasă a poveștii o implică pe Ingrid, pe care a pregătit-o din timp pentru venirea pe lume a unui nou membru a familiei. Simona însă a pierdut sarcina la 10 săptămâni. Din momentul în care a pierdut sarcina, Simona nu i-a mai pomenit fetiței sale despre bebeluș, deși, conform povestirilor vedetei, aceasta îi tot amintea mamei sale că este însărcinată (când mergeau împreună la supermarket îi amintea de anumite produse pe care să le cumpere „pentru bebelușul nostru, mami”).

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top