Connect with us

Revistateo.ro

Simptomele infarctului mai puțin cunoscute

Sanatate

Simptomele infarctului mai puțin cunoscute

Mulți oameni cred că infarctul este anunțat de dureri în piept și o stare generală de rău. Însă, în realitate, lucrurile nu stau chiar așa. Potrivit statisticilor, 25% dintre infarcturi se petrec fără niciun simptom. Dr. C. Crandall susțină că sunt anumite simptome ale infarctului mai puțin cunoscute.

Simptomele infarctului mai puțin cunoscute

1. Inflamația. Mulți oameni cred că articulațiile inflamate sunt cauzate de retenția de apă sau de statul în picioare. În realitate, inflamațiile repetate la nivelul articulațiilor pot prevesti un infarct. Asta se poate întâmpla dacă pacientul nu își schimbă stilul de viață.

2. Anxietatea poate fi un alt semn care te anunță că poți suferi un atac de cord. Unii pacienți care au supraviețuit unui infact s-au confruntat cu o astfel de problemă. Este bine să mergi la medic dacă te confrunți cu o astfel de problemă, pentru a afla despre ce este vorba.

3. Dureri la nivelul corpului. Nu numai durerile din capul pieptului anunță un infarct. Punctul de plecare a durerii poate fi în piept, însă poate ajunge la nivelul mâinilor sau picioarelor. Sunt cazuri în care pacienții resimt dureri și la nivelul abdomentului sau la nivelul spatelui. Se poate întâmpla ca ambele brațe să te doară în același timp. Poate fi un semn al unui infarct.

CITEȘTE ȘI: 6 semne că riști să faci un infarct

CITEȘTE ȘI: Un simptom surprinzator te anunta daca faci infarct

4. Îți poți pierde temporar vederea, sau poate să apară acel țiuit în urechi. Dacă îți pierzi vederea temporar, cu siguranță trebuie să mergi al medic pentru că ceva nu este în regulă. Iar daca apare și țiuitul în urechi, atunci ar putea fi un semn care prevestește infarctul. Mergi urgent la medic!

Așadar, sunt mai multe simptome care anunță infarctul. Unele dintre ele nu sunt cunoscute de multe persoane. Mai sus ai văzut depsre ce este vorba. Așadar, mergi urgent la medic dacă te confrunți cu unele din situațiile de mai sus!

Sursă foto: pixabay.com

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top