Connect with us

Revistateo.ro

Singura zodie care poate ierta orice

Stiri

Singura zodie care poate ierta orice

O singura zodie din cele 12 semne este recunoscuta pentru puterea nemarginita de a ierta. Primeste multe lovituri de la viata si sufera cumplit atunci cand este dezamagita. Poate sa isi faca tot felul de obsesii in ciuda spiritului sau liber si a dorintei de a trai in afara conspiratiilor de tot felul.

Semnul de aer despre care vorbim are toate motivele sa fie considerat un adevarat ‘sfant’ al zodiacului pentru capacitatea sa de a ierta orice. Desi este des ranit in dragoste, reuseste sa vada de fiecare data partea plina a paharului.

Faptul ca ii iarta pe cei din jur nu inseamna ca va continua relatia cu acestia. In orice caz, chiar si daca semnul de aer va dori sa continue ceea ce a inceput, relatia va fi diferita. Nu este omul care sa poarte ranchiuna deoarece are suficiente motive pentru care sa se bucure si poate uita repede de o dezamagire dupa ce s-a consumat teribil.

Singura zodie care are TOATA LUMEA LA PICIOARE

Top 4 zodii care iti pot citi gandurile

Trasaturile zodiei care iarta orice:

1. Este o persoana ambitioasa. Isi propune intotdeauna proiecte mari si vrea sa fie cu un pas in fata celorlalti indiferent de trendurile care domina lumea. Este acea zodie porneste revolutia gandului si schimba moda, instaurand propriul stil si propria viziune asupra vietii, preluate apoi si de ceilalti.

2. Este o persoana destul de aeriana si traieste adesea in lumea sa. Nu ii place sa aiba o viata conventionala, sa respecte reguli si legi. Prefera sa le incalce ca sa simta cu adevarat ca traieste, caci este cea mai rebela zodie.

3. In dragoste si sex iarta orice, mai putin lipsa de comunicare. Nu suporta cand partenerul nu ii spune ceea ce il doare si il lasa sa se consume in tacere. Nu ii place sa ghiceasca ce probleme au oamenii din jur. Este omul comunicarii.

Nativul Varsator este semnul zodiacal cel mai impaciuitor, iertator, dragastos, dar si ciufut in acelasi timp.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top