Connect with us

Revistateo.ro

Află care este singurul lucru pe care ăl vor femeile de la un bărbat. În urma unui studiu s-a ajuns la o concluzie neașteptată.

Cuplu

Singurul lucru pe care femeile îl vor de la un bărbat

Se crede că femeile își doresc ca partenerii de cuplu să semene cu tații lor. Însă, se pare că realitatea este alta. Potrivit unui studiu, femeile își doresc ca partenerii lor de viață să aibă calitățile unui frate.

Singurul lucru pe care femeile îl vor de la un bărbat

În urma unui studiu s-a ajuns la concluzia că femeile își doresc aproape un bărbat în care să regăsească trăsăturile unui frate. Studiul a fost publicat în ”The Journal of Evolution and Human Behavior”. Celor care au participat la studiu li s-a cerut să se uite la fotografii în cAre apăreau frații, partenerii, dar și voluntari. Rezultatele acelui studiu au dezvăluit faptul că oamenii au avut tendința de a alege imaginile partenerilor care semănau foarte mult cu imaginile fraților lor.

CITEȘTE ȘI: Lucrul pe care femeile nu îl pot ierta într-o relație

CITEȘTE ȘI: 5 lucruri pe care sa nu le spui sotului tau

În urma acelei cercetări s-a constatat că existau foarte multe asemănări între partenerii femeilor și frații acestora. Mai mult decât atât, se pare că oamenii sunt în general atrași de cei cu care au mai multe lucruri în comun. Opiniile, interesele și gusturile comune sunt lucruri care contează pentru oameni atunci când își aleg partenerii de cuplu. „Familiaritatea rămâne un lucru atractiv pentru oameni, adică aceştia se declară cuceriţi de cei cu opinii, interese şi gusturi similare ca ale lor”, a fost declarația lui Tamsin Saxton, unul dintre cercetători, potrivit gandul.info.

Așadar, femeile își doresc ca bărbații să aibă caracteristicile unui frate. Deși se crede că ele vor aproape pe cineva care să semene cu tatăl lor, realitatea este alta. Așa cum s-a dovedint în urma studiului, femeile caută altceva la un bărbat. Mai exact, el trebuie să aibă caracteristicile pe care le are un frate. De asemenea, familiaritatea este un lucru de care oamenii țin cont atunci când își aleg partenerii de cuplu. Opiniile, interesele și gusturile similare sunt importante.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Cuplu

To Top