Connect with us

Revistateo.ro

Slabeste 5 kilograme in doar 4 zile cu aceasta DIETA DE TOAMNA

Stiri

Slabeste 5 kilograme in doar 4 zile cu aceasta DIETA DE TOAMNA!

Ai pus ceva kilograme pe tine si vrei sa le dai jos repede si intr-un mod sanatos? Incearca aceasta dieta de toamna, prin care spui adio la 5 kilograme in doar 4 zile.

Dieta de toamna este ideala atunci cand vine vorba de pierderea in greutate intr-un mod care sa nu-ti afecteze organismul. Astfel, dupa 4 zile de regim vei simti o diferenta majora in forma siluetei tale, intrucat aceasta dieta de toamna iti va subtia talia si vei putea sa porti haine cu cel putin o marime in minus.

Vorbim aici despre dieta de toamna cu piersici si iaurt, care te va ajuta sa scapi de 5 kilograme in doar 4 zile. Se stie ca piersicile au un usor efect laxativ, iar continutul de betacaroten iti va face pielea mult mai stralucitoare iar parul va fi mult mai matasos la atingere.

CITESTE SI: Dieta cu LAMAIE SI GHIMBIR. Iti topeste grasimea de pe abdomen!

CITESTE SI: Dieta cu hrean! Slabeste si fii sanatoasa!

Continutul de fibre din piersici te va ajuta sa digeri mult mai bine mancarea si iti va oferi o senzatie de satietate, lucru foarte important atunci cand vrei sa te apuci de o dieta.

Piersicile nu sunt bune doar pentru a slabi, intrucat acestea lupta si impotriva bolilor de inima, tin cancerul la distanta si te ajuta in lupta contra bolilor ce ataca ochii.

Uite cum ar trebui sa arate meniul zilnic pentru dieta de toamna cu iaurt si piersici:

Mic dejun:

– o piersica;
– un iaurt simplu;
-o ceasca de cafea sau ceai.

Pranz:

– o piersica (poate sa fie si din compot;
– un iaurt
– pipt de pui fiert sau facut pe gratar.

Cina:

– o piersica;
– un iaurt
– un ou (sau doua) fiert tare.

Dieta de toamna cu piersici si iaurt iti va proteja stomacul, asa ca nu trebuie sa iti faci griji in acest sens si va ajuta cu tranzitul intestinal. Se recomanda ca piersicile sa fie consumate in stare proaspata sau sub forma de suc natural, astfel ca ar trebui sa stati departe, cel putin in cele 4 zile de dieta, de siropuri sau prajituri cu piersici.

Sursa foto Shutterstock

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top