Connect with us

Revistateo.ro

Slabeste 7 kilograme in 3 saptamani cu o dieta unica de vara

Dieta si Sport

Slabeste 7 kilograme in 3 saptamani cu o dieta unica de vara

Este vara si poate multe dintre voi va doriti solutii miraculoase sa obtineti un corp sculptat macar acum cand vine ultima luna de petrecut la mara. Pentru ca inca mai aveti luna august la dispozitie sa defilati cu corpurile voastre pe plaja, va prezentam o dieta pe care in 3 saptamani daca o respectati veti slabi 7 kilograme.

Lunea, incepeti dimineata cu un ou fiert si un morcov, o felie de paine prajita si un ceai verde. Pentru pranz, optati pentru pui fiert cu salata verde, iar la cina puteti gusta o ciorba de leguma ca la mama acasa. Martea, puteti inlocui ceaiul verde cu cel negru si ciorba cu o supa de varza, fara paine!

Pentru ziua de miercuri, la omleta de dimineata puteti adauga cateva felii de rosii si castraveti. O salata de ton cu porumb este binevenita la pranz pentru ca seara sa mancati ceva si mai usor, eventual un iaurt natural cu cereale integrale.

Pentru zilele de joi si vineri puteti alege pentru cine un peste la cuptor sau o salata din peste cu rosii si castraveti, ori o salata de cruditati, simpla, fara pesti sau alte carnuri.  Pranzul de sambata poate fi asezonat cu pui la gratar sau carne de vita la gratar, iar la cina paste integrale cu sos de rosii. Duminica puteti alege o salata de rucola, iar pentru ca este totusi duminica, va puteti rasfata cu o inghetata de ciocolata.

Timp de trei saptamani daca alternati aceste tipuri de preparate usoare pentru organismul dumneavoastra, este imposibil sa nu dati jos kilogramele pe care vi le doriti.

 

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Dieta si Sport

To Top