Connect with us

Revistateo.ro

Slăbeşte în doar câteva zile cu salata-minune

Stiri

Slăbeşte în doar câteva zile cu salata-minune!

Slăbeşte în doar câteva zile cu salata-minune!

Câţi dintre noi au mâncat în ultima vreme napi? Acest aliment, utilizat de obicei la prepararea diferitelor supe dietetice, a ajuns să fie uitat de majoritatea oamenilor, care consumă acum doar alimente „la modă”. Ei bine, aflaţi că napul, pe lângă faptul că poate înlocui cartofii din alimentaţia noastră, poate fi utilizat şi în stare crudă, iar efectul său asupra organismului este unul neaşteptat.

CITEŞTE ŞI: Vezi ce boli poţi trata cu ajutorul morcovului

Un nap de aproape 100 de grame conţine cam 20% din necesarul nostru zilnic de potasiu, 5 grame proteine, vitaminca C, fibre, fier, precum şi acid folic. Toate acestea ajută la reglarea nivelului de colesterol din sânge, ţine la distanţă bolile cardio-vasculare şi reduce depozitele de grăsime din organism.

sursa foto obiectiv.info

sursa foto obiectiv.info

Tocmai de aceea, o salată cu napi este ideală atunci când vrem să slăbim sănătos, fără a ne pierde din tonusul muscular. Iată ce trebuie să incluzi în această salată, conform celor de la secretele.ro:

– 200 de grame de napi
– 200 de grame de mere
– Sucul de la o portocală
– Sucul de la o jumătate de lămâie
– 1 lingură de ulei de măsline

După ce daţi pe răzătoare napii şi merele, adăugaţi lichidele şi amestecaţi. Puteţi consuma această salată de două ori pe zi, iar astfel veţi reuşi ca în mai puţin de două săptămâni să spuneţi „Adio!” kilogramelor în plus.

Este indicată chiar şi celor care suferă de diabet, căci astfel se va reduce şi nivelul glicemiei, dar şi în cazul copiilor, lucru ce va favoriza întărirea sistemului imunitar.

Acest articol este scris în scop informativ. Informaţiile prezentate mai sus nu substituie necesitatea unui control medical, ori a unei vizite la nutriţionist.

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Stiri

To Top