Connect with us

Revistateo.ro

Sanatate

Slabeste mergand. Da jos noua kilograme cu aceste trucuri

Dupa ani intregi in care ai incercat sa slabesti cu tot felul de diete, ai ajuns la concluzia ca tot miscarea este cea mai buna solutie pentru a scapa de kilogramele in plus.

Un exercitiu simplu care te ajuta sa slabesti sanatos si sa scapi de o multime de probleme legate de greutatea in exces este mersul pe jos.

Stii deja celebra vorba populara conform careia “mersul pe jos face piciorul frumos”, asa ca nu te costa nimic sa slabesti in acest mod, sa ai gambe frumoase si sa faci senzatie apoi cu picioarele tale.

Specialistii au determinat faptul ca poti pierde o jumatate de kilogram in fiecare saptamana si 9 kilograme in numai cinci luni doar mergand pe jos.

La fel ca si celelalte exercitii fizice, mersul are si el o tehnica pe care trebuie sa o aplici pentru cele mai bune rezultate si care te va face sa te simti bine din toate punctele de vedere.

Spre exemplu, daca mergi 6 kilometri pe ora vei arde 400 de calorii. Iti poti cumpara o bratara speciala de fitness sau cu un pedometru care sa iti arate exact cat mergi zilnic si cate calorii ai ars de-a lungul zilei.

La 1 kilometru si 600 de metri, adica o mila americana, arzi aproximativ 100 de calorii.

0,450 de kilograme este echivalenta cu 3500 de calorii.

Renunta la masina si la transportul in comun pentru a merge cat mai mult pe jos. Daca esti un impatimit al mersului cu bicicleta, si acest mod de transport este eficient pentru a scadea in greutate.

Adopta o incaltaminte usoara pentru mersul pe jos si ia-ti la tine pantofii preferati, pentru a nu iti ingreuna picioarele.

Daca nu ai incotro, incearca sa iti parchezi masina cat mai departe de locul de munca si sa parcurgi aceasta distanta pe jos.

Incearca sa renunti ori de cate ori poti la mersul cu liftul si foloseste scarile.

 

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Sanatate

To Top