Connect with us

Revistateo.ro

Inedit

A slabit 113 kilograme, iar lumea a inceput sa o ameninte cu moartea. Povestea incredibila a unui model

A lucrat ani de zile ca model care promova hainele pentru femeile plinute, insa in momentul in care o insotitoare de zbor i-a sugerat sa isi cumpere inca un loc, aceasta a luat o decizie uimitoare.

Femeia in varsta de 36 de ani din Las Vegas a slabit jumatate din greutatea pe care o avea si nu se opreste aici, insa parerile internautilor au fost impartite.

Originara din Las Vegas, Rosie Mercado cantarea 186 de kilograme, iar in ultimii doi ani a slabit deja 113 kilograme si este de nerecunoscut.

 A slabit cinci masuri la haine cu o metoda uimitoare. Secretul il stii si tu

Femeia a trecut printr-o operatie de micsorare a stomaculului, o operatie de indepartare a pielii in exces si o dieta sanatoasa, iar acum se declara mai fericita ca niciodata.

„Am vrut sa fac o schimbare in viata mea si asta este fericirea mea. Nu trebuie sa ma scuz in fata nimanui pentru stilul meu de viata. M-am iubit pe mine si atunci, dar acum ma iubesc mai mult datorita libertatii pe care o am pentru a face noi descoperiri in viata mea”, a dezvaluit Rosie pe pagina sa de socializare, alaturi de o fotografie in care dezvaluia cum arata inainte sa slabeasca si cum arata acum.

Rosie / foto: facebook

Rosie / foto: facebook

Cu toate acestea, nu toata lumea este incantata de performanta ei extraordinara si a primit nenumerate amenintari cu moartea din partea celor care ii urmaresc postarile.

Rosie Mercado / foto: Facebook

Rosie Mercado / foto: Facebook

„Mi-au spus sa ma arunc de pe un pod si sa ma sinucid pentru ca am slabit. Cred ca este o alegere personala si sunt lucruri bune si lucruri rele care vin odata cu viata, asa ca nu trebuie sa tin cont de remarcile negative”, a mai spus Rosie.

Rosie / foto: facebook

Rosie / foto: facebook

„Cred ca fiecare vrea sa fie fericit in legatura cu aspectul fizic. Unii iubesc sa fie grasi, in timp ce altii nu. Trebuie sa inveti sa renunti si sa nu dai importanta remarcilor negative”, a mai dezvaluit femeia.

Rosie / foto: facebook

Rosie / foto: facebook

Desi a slabit mai bine de jumatate din greutatea pe care o avea, Rosie este in continuare plinuta, insa ii place cum arata si continua sa faca exercitii fizice si sa tina dieta pentru a mai slabi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

More in Inedit

To Top